Frågestund

Nu tänkte jag ha en frågestund. Tänkte det kunde vara roligt. För finns nog många som inte vet så mycket om mig. Ni kan fråga vad som helst. Svarar på frågorna nån gång i nästan vecka :D
 
 
 

Kvällen igår

Var med Ida igår kväll. Vi drog mot bergen i Firgrove och där fota vi en massa. Så nu kommer det några bilder :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förlåt

Inte blivit så mycket bloggning idag. Har varit hemma från skolan idag. Har typ fått halsfluss :(
Men igår slog jag mitt besökar rekord. Verkligen jätte roligt :D Kul att någon läser min blogg iallafall ^^
 
Nu ska jag spendera resten av kvällen med Idis ♥

Hoppsan

Glömde att mata Seppo igen.. Icke bra.. Glömmer han bara för han står på andra sidan ._. fuuu..
 

Lektion för Tyra

Idag var det dressyr lektion för Tyra. Åkte lite tidigare för jag ville värma upp honom själv innan lektionen började. Så fick rida fram i ridhuset för paddocken var inte ledig. Var en annan som hade en lektion då. Framridingen gick sådär men jag kämpade på. Jobbade med honom att få han mjuk i sidorna och gjorde några skänkelvikningar.
 
 
När lektionen började så blev han helt annorlunda. Han blev mjuk & fin. Det märktes att han tyckte det var roligt. Men mot slutet så tyckte han det blev lite jobbigt så han drog upp huvudet för att komma undan. Men Tyra tyckte vi skulle avsluta där ändå. För han hade varit så fin innan & vi ville inte trötta ut honom helt. Så jag skritta av honom på långa tyglar. Sen så lasta jag in honom i transporten och sen åkte vi hem igen. 
 
 

Höst outfit

Slängde ihop denna outfiten igår kväll. Tyckte faktiskt den blev helt okej. Ska bara se om jag hittar något bättre träns :)
 
 
Ryttaren
Jackan: Gåd
Byxor: Sgb
Stövlar: Life time
Vantarna: Sgb i The Fashion Barn
Keps: Valedale
 
Hästen
Tränset: Valedale
Sadlen: Valedale
Schabraket: Valedale 
 
 
 
 

Hoppning - Silverdiamond

Vi åkte till gåd stallet och där fick vi låna paddocken. Dagens pass gick över förväntan!  Vi körde med inga höjder. Ville mest fokosera på att få Silverdiamond att lyssna på mig.  Han skötte sig väldigt bra & lyssnade bra. Så vi gick ut på terrängen lite. Han är ju en gammal terräng häst så han tycker det är väldigt roligt. Men tyvärr har han inte konditionen för det längre. Så vi hoppade bara lite grann :)
 
 
 
 
 
 

Ny häst?

Är verkligen jätte sugen på att köpa en ny häst. Hittat ett namn jag älskar så vill bara använda det direkt. Men vet inte vilken jag vill ha. Finns så många. Men dessa är mina favoriter. Vilka gillar ni mest?
 
 
 
 

Bio

Glömde att skriva tidigare idag att jag skulle kolla på bio ikväll. Kom hem nyss. Kolla på One Direction's film This is us. Så himla bra. Glad att det var i 3D så man hade glasögon på sig. Grät som en bebis.. heheheh.. :3 För många känslor på en gång. Men iallafall.. Så har inte hunnit göra tidsinställda.. Så skriver mer inlägg imorgon när jag har kommt hem från skolan. Men nu måste jag börja med dagliga uppdrag. Så vi ses imorgon :)
 
 

Vad är det för mystiskt sken i Silvergladebyn?

Hejsan!
Något riktigt mystiskt försiggår i Silvergladebyn...

Nya uppdrag:
- Ett mystiskt ljus skiner i Silvergladebyn... Rid dit och prata med Rådsman och se om du kan ta reda på vad som händer med byn!
 
Ett mysitskt sken...
Ett mysitskt sken...

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 Hade hoppats på något annat. Men uppdrag kan alltid vara roligt. Ser spännande ut om man kollar på bilden iallafall :)

 

Skogsturen igår

Igår ikväll tog jag och Sky en härlig tur i skogen. Det var verkligen jätte mysigt. Längesen vi två var ute i skogen på en tur. Alltid skönt att komma ut och rensa huvudet. Sky verkade med gilla det. Han var pigg & glad hela vägen.
 
 
 
 

Fixat om i stallet

Har flyttat runder i mitt stall igen. För nu när Eastmist har åkt så ändra jag lite. Tyckte inte hennes box skulle stå tom. Så nu fick Midnighttrouble hennes box eftersom han är min tävlingshäst & min favorit. Innan trängdes han med dom andra hästarna i den stora boxen. Lionking fick stå längst in brevid Skywalker. För han är en av dom snällaste i stallet. Trivs verkligen med 5 hästar. Det är alldeles lagom tycker jag. Eftesom jag inte vill ha propp fullt stall så är det Eastbeam som åker nästa gång. Känns ganska onödigt att ha två grå skimmlar. Sen har jag tyvärr tröttnat på honom.
 
 
När jag ända höll på så passa jag på att städa garderoben också. Kan inte hålla den ren i en vecka. Samma sak med ryggan. Fast det är värre för där blir det kaos på en dag bara ;)
 

Bloggar

Eftersom jag själv älskar att läsa sso bloggar så tänkte jag länka mina favoriter ^^
 
http://jstardawn.blogg.se/
http://westlake.blogg.se/
http://annawaterdawn.blogg.se/
http://snowgaze.blogg.se/
http://snowhill.se/
http://lindayoungwood.blogg.se/
http://slicki.blogg.se/
 
Finns ju fler men dessa är dom jag läser mest :)
 
 
 
 
 

Ridlektion

Dagens lektion gick bra. Började med att skritta runder och vid varje hörn gjorde jag halt för att jag skulle få Lionking att lyssna på mig. Måste ju kunna mjukna i handen utan att han går ifrån mig. Han var väldigt envis och ville inte sammarbeta med mig. Fick verkligen kämpa för att han skulle lyssna. Dom flesta gångerna vi gjorde halt så drog han iväg igen. Men när vi hade upprepat övningen så började han lyssna. 
 
När vi var färdiga med den första övningen så gick vi över till den andra. Nu öka vi tempot lite så fatta trav och började med min nya övning. Det gick ut på att vi skulle trava vid kortsidorna och ha ökad gallop på lång sidorna. Han fatta bra gallop från kortsidorna. Men det var tyvärr svårare få stopp på honom innan nästa kortsida. Tyckte han var väldigt duktig för att vara den första lektionen.
 
 

Uppdateringen

Imorgon är det onsdag igen. Tror det bara kommer något lite imorgon för förra veckan kom ju ponnyerna. Tyckte det var en ganska tråkig uppdatering. För var inte så taggad över ponnyerna. Men var tvungen att köpa en ändå. Och dom var ju så söta :3 Men ville hellre få något nytt område eller nya kläder.
 
Vill det ska komma nya kläder. Skulle va nice om det kom nya affärer vid den nya bryggan i fort pinta. Där vid dom små husen. Väntar fortfarande på min vita pålle. Så hoppas på att det kommer nya hästar också.
 
Tror det kommer nya uppdrag. Tror även det kommer nya kläder. Och kanske en ny hästras ;)
 
 

Äldsta & nyaste outfit

Kom på en kul grej som kunde vara roligt att se. Tänkte visa min äldsta & nyaste outfit. Så man kan se skillnaden i mellan dom. Min första outfit älskade jag verkligen hade på mig den i ett halv år ungefär. Kan inte fatta att jag gick runt med den i månader. Kolla bara på den.. Hahaha.. inte ens samma blåa färg & matchar inte alls. Men som jag sa innan så älskade jag den. Nu tycker jag den bara är pinsamt.. Hehhe ._. 
 
 
Och nu till min nyaste. Den gjorde jag för några dagar sen. Sakerna matchar iallafall ihop. Visst är det lite skillnad? ;)
 
 
 
 
 

Veckans outfit

 
Ryttaren
Tröjan: Fiskebyn
Byxorna: Fiskebyn
Stövlarna: Life time
Vantarna: Marleys bondgård
Keps: Valedale
 
Hästen
Sadlen: Firgrove
Tränset: Valedale
Schabraket: SGB
 
 

Snabb tur med Silverdiamond

Idag tog jag ut Silverdiamond på en snabb runda. Var ganska längesen han fick vara med på en skogstur. Red från Valdale och runt floden. Jag red över bron mot Firgrove och sen tillbaka mot Valedale. Han var väldigt pigg & glad. Trodde han skulle busa eftersom det var längesen han var ute. Men han lyssna väldigt bra på mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angeleye

Idag när jag matade Nikki's hästar så var jag bara tvungen att ta en tur med hennes nya pålle. Den var så grymt söt så kunde inte låta bli. Funderar faktiskt på att köpa en vit ponny också. Men vill liksom ha en stor vit sen istället. Men ponnyerna är ju så söta. Men tänker först levla färdigt Lionking innan jag köper en ny. 
 
Besök Nikki's blogg genom att klicka på bilden
 
 
 

I hagen

Idag släppte jag ut Lionking i den stora hagen. För han har bara fått stå i en liten innan för han skulle få lugn och ro. Så han kunde vänja sig vid miljön. Men nu var dags att släppa han i den stora. Kan säga att han blev helt galen & började springa runder. Aldrig sett han så glad. Han bockade och hade sig. Efter han hade lugnat sig lite så släppte jag in silverdiamond med. Köpte Lionking dels för att Silverdiamond skulle ha en hagkompis. Silverdiamond blev super glad. För han har alltid fått stått i en egen hage. Dom kom bra överrens men Silverdiamond blev lite irreterad på honom. För han nafsade & hade sig. Antar att han bara ville busa.
 
 
 
 
 
 
 

Levlar Lionking

Håller på att levla Lionking. Han kom nyss upp i level 8. En sak jag har tänkt på. Det känns inte som ponnyena blir snabbare.. Dom känns ju lika sega som när man köpte dom. Men kan lika bra levla han färdigt. Har ändå inget bättre för mig att göra. Sen så tjänar man ganska mycket js på det :)
 
 
 

Tröja

Bara jag som vill ha den röda tröjan på bilden? Hoppas man kommer kunna köpa den senare. Blev kär i den :(
 
 
 

Shopping med dbc

Idag blev det shopping med dbc. Köpte några saker till hösten & till vintern. Väldigt nöjd över det jag köpte och kommer använda mycket av det i framtiden. Köpte även dom kolsvarta vantarna i The Fashion Barn. Dom var ganska dyra med det var lätt värt det. Glömde tyvärr att köpa 3 saker jag hade tänkt att köpa. Men hämtar dom nog senare ikväll eller imorgon :)
             
 
                                                      
 
                                                      
                                     

Eastmist

Nu har jag precis kommit hem från turen med Eastmist. Vi red mot äppellunden. Där skulle vi rida längs stranden och bada lite grann. Jag tog med lunchen i ryggan så under tiden jag åt så fick hon gå i äppellunden och beta. Sen efter en stund så red vi tillbaka till stallet. Där skulle jag duscha av henne så hon var ren & fin tills dom nya ägarna kommer.
 
 
 
 
 
 

Ny ägare åt Eastmist

Nu har jag äntligen hittat en ny ägare åt Eastmist. Hon kommer åka till ett tävlings stall i Jorvik. Familjen som köpte henne äger andra dressyr hästar. Så där kommer hon passa perfekt. Hon älskar dressyr & att visa upp sig. Kommer ju vara väldigt tråkigt att sälja henne. Men det blir bäst så. Hon förtjänar bättre för hos mig står hon bara i boxen hela tiden. Men klockan 6 imorgon kommer dom och hämtar henne. Så kommer ta en sista tur med henne innan dom kommer..
 
 
 
 

Populär med Jorviks fiskeklubb

Äntligen kan jag fortsätta på uppdragen. Tycker faktiskt fiske uppdragen är ganska roliga. Men kommer nog va trött på att fiska efter jag gjort färdigt uppdragen. Och nu kunde jag äntligen köpa den rosa fiske hatten med 8'D
 
 
 
 
 
 
 

Första turen med Lionking

Idag så tog jag den första turen med Lionking. Han har fått vänja sig vid den nya miljön nu i 2 dagar. Så nu tyckte jag det var dags att ta en första tur. Han är verkligen jätte gosig i stallet. Han var även väldigt snäll att rida. Fast han var ju lite busig. Red till min favorit plats i skogen och där skritta jag honom och trava. Skutta även över små stockar på marken. Han verkar trivas väldigt bra hos mig & med dom andra hästarna. Så det är verkligen jätte roligt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppning

Idag blev det lite hoppning med Eastbeam vid marleys bondgård. Det var ett tag sen vi hoppade. Så han var väldigt pigg & stark. Han ville gärna dra iväg efter hinderna. Så fick lägga volter ganska ofta efter hinderna. För vill ju ha kontroll över honom. Mot slutet så lyssna han mer & blev lugnare. Är iallafall jätte nöjd med honom.
 
 
 
 
 
 

Ridpass - Skywalker

Dagens ridpass gick bra. Skritta & trava i paddocken uppe vid Hollow woods. Skywalker var lite seg men det gick ganska bra. Gjorde mycket tempoväxlingar och övergångar för att han skulle få lite fart i sig.
 
 
 
 
 


Lionking

Lionking är en pigg & glad shettis valack på 4 år. Han har ett himmelskt temperament, otroligt snäll på alla sätt. Köpte honom av en tjej på Jorvik som ägde en ridskola. Men hon var tvungen att flytta & sälja alla hästar. Åkte till henne igår och kolla på hennes ponnysar. När jag såg Lionking så var jag bara tvungen att köpa honom. Han är redan lite inriden. Han kan alla grunder. Men kommer nog bara rida i skogen med honom. Han ska även vara hag kompis till Silverdiamond. Kanske i framtiden så ska jag köra tricks med honom.
 
 
 
 
 
 
 

Ponnyerna är här!

Hehhe.. är väldigt efter.. Men kom hem klockan 5. Har sån beslut ångest.. vet inte vilken pålle jag ska välja. Blir den vita eller den palominofärgade. Nu ska jag kolla på idol. En från min klass ska va med ._. Så får inte missa.. kommer kanske fler inlägg senare.. :)
 
Hejsan allihopa!
Vi är verkligen superglada att kunna berätta för er att ponnyerna har kommit till Jorvik idag!

Ponnyer:
- Fantastiska ponnyer har kommit till den nya hamnen i Fort Pinta! Dessa skönheter är mindre än de vanliga hästarna på Jorvik och de är inte lika snabba som dem heller. Rid dit och kolla in det nya området och de söta ponnyerna!

Supersöta ponnyer!
Supersöta ponnyer!

Nya kläder:
- Mer t-shirts med flaggor på dem har kommit till Billy Bolldozers butik i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 Jätte söta pållar :3 Kolla även på tröjorna vid billy.. Inga fall mig i smaken ;) Men gillade uppdatering :D

Uppdatering imorgon

Imorgon är det onsdag igen.  Ska bli roligt att se om ponnyerna kommer. Hoppas dom är lika fina som i spelet som på bilderna.
 
Tror det kommer nya kläder/utrustning. Och att det kommer nya hästar.
 
 
Vill att det ska komma nyheter om södra jorvik. Längtar så mycket tills det öppnar. Tycker dom borde lägga hästarna åt sidan & fixa på Jorvik istället ;)
 
 

Woopa :D

Imorgon så ska jag till min kompis efter skolan. Träffar knappt henne nu eftersom hon bor på internatskola. Så kommer inte bli så mycket bloggning imorgon. Men ska försöka blogga när jag kommer hem. Sen nu idag så köpte vi bio biljetter till "This is us". Längtar så mycket till premiären. För er som inte vet vad det är så är det en One Direction film i 3D :D Är så taggad. Vill det ska bli den 28:e augusti nu :D
 

Favorit lopp & hat lopp

Favorit
Mitt favorit lopp är Jaspers bana. Hatade verkligen den förut men efter jag övat mig på den & lärt mig genvägarna så har jag börjat gillat den mer och mer. 
 
Hatlopp 
Det måste vara alla vid vingården. Så otroligt tråkiga banor tycker jag. Sen så failar jag alltid på dom :(
 
 

I'm back :D

Nu är jag tillbaka efter min lilla paus. Inte så mycket som har hänt under dessa dagar. Men nu finns det info om mina hästar här på sidan. Och jag har även flyttat till valedale. Faktiskt saknat det ganska mycket. Men vet inte hur länge jag kommer stannar där.  
 
Här även börjat skolan igen tyvärr. Så ibland kan det nog bli dålig uppdatering. Men ska försöka göra tidsinställda på helgerna. Fast det blir nog inga problem :)
 
 

Bloggpaus

Tänker tyvärr ha en bloggpaus har tappat suget för både bloggen & sso. Känner mig bara tvingat att blogga hela tiden. Sen har jag inga ideér på vad jag ska blogga om. Sen med sso så har jag tappat intresset helt nästan.. Alla dom jag brukar vara med mest har slutat. Så inget är roligt längre. Men kommer inte sluta spela.. kommer bara vara inne mindre. Intresset kommer kanske tillbaka snart. 

Dressyrpass

Idag var jag väldigt morgon pigg & det var även Silverdiamond. Så vi passa på att ha lite dressyr träning. Tränade på att få han gå framför skänklen och även att få han att bära upp sig. Han lyssnade på mig och det gick väldigt bra. Han var väldigt rolig att rida idag. Han brukar inte vara så här pigg. Kanske borde rida oftare på förmiddagen ;)
 
 
 
 
 

Ridpass

Började med att rida Midnighttrouble och vi red till Hollow woods. Där skulle vi värma upp och han fick klättra i backarna. Uppvärmningen gick väldigt bra med efter en stund blev han väldigt stressad. Vet inte vad som hände. Men han lyssnade inte alls och bara drog iväg hela tiden. Så bestämde mig för att rida till valedale paddocken istället. Där blev det mycket skritt för att lugna ner honom igen. När han tillslut hade lugnat ner sig igen så bestämde jag mig för att avsluta ridpasset. Ville inte att han skulle bli stressad igen. Han är en häst som inte stressar upp sig så lätt. Så förstod inte vad det var med honom. Aldrig sett han så där. Kanske var något i skogen han såg som inte jag såg. 
 
 
 
 
 
 
 

Slavat för Jen ;)

Nu är jag äntligen levlat Jen's pålle. Hon ska hjälpa mig sen med en grej. Därför jag levla åt henne ^^
 
 
Saknar faktiskt att levla en häst. Skywalker blev ju i level 15 för några veckor sen. Nu finns det knappt något att göra på sso. Har till och med börjat tröttna lite. Skönt att inte va beronde längre iallafall. Men tänker inte sluta kommer bara vara inne mindre. Börjar ju skolan nästa vecka.. Det ända bra är att scemat är ganska chill. Slutar halv 4 den senaste dagen. I 1:an så gick jag till halv 5 varje dag. 
 

Nya spännande fiskeuppdrag och nya kläder!

Hejsan allihopa!
- Nya fiskeuppdrag och kläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det är dags för lite fiske igen! Rid till stranden precis bakom Moorland Stallet och börja fiska! För att kunna göra uppdragen måste du ha ryktet "Vänligt inställd" med Jorviks Fiskeklubb. När ditt rykte går upp väntas fler spännande uppdrag!
 
Fiskedags!
Fiskedags!

Ny butik:
- Passande fiskekläder finns i den nya fiskebutiken som ligger på stranden vid Moorland!

Kommer snart:
- Det har varit en lång väntetid, men vi ville vara säkra på att när vi väl släppte ponnys att de skulle vara väldigt speciella. Vi kan inte ge er ett datum ännu... men vi är väldigt glada att kunna visa denna bild för er idag!
 
Är de inte söta så säg?!
Är de inte söta så säg?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Jätte roliga uppdrag. Gillar att fiska 8D Måste köpa fler fiskehattar. Sen är ponnyerna super söta. Hoppas dom är lika söta i spelet sen. Kommer förmodligen köpa den isabell färgade :3 
 
 


Onsdag imorgon

Imorgon är det onsdag igen. Längtar väldigt mycket. Uppdateringen är typ det bästa på hela veckan. Blev så besviken på sakerna förra veckan. Så hoppas det kommer bättre denna gången.
 
 
 
 
Vill det ska komma nyheter om Jorvik eller nya hästar. Helst Lippizzaner eller Araber. Längtar såååhär mycket efter inte vit häst.
 
 
Tror det kommer komma fiske uppdrag. Eftersom det var jätte längesen det kom nya bryggor & fiske saker. Tror inte dom är där för att bara vara "prydnadssaker". 
 
           
 
 
 

Uteritt med Eastbeam

Red ut med Eastbeam. Vi börja med lite träning på fältet utanför marleys bondgård. Där öva vi på tempo växlingar.
 
 
 
 
Det gick super bra. Han lyssna jättebra på mig. När vi hade gjort klart övningarna på fältet så gick vi vidare till hollow woods. Där skutta vi över några stockar på marken. Och vi öva på samma övning där med. För vill ju ha kontroll över honom. Han kan bli ganska busig ibland. Men idag lyssna han jätte bra på mig.
 
 
Eftersom han var så lydig idag så avslutade vi med galopp på ängen. Det tyckte han var roligt. Fick knappt stopp på honom sen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Beundrad

 
Äntligen beundrat med A.A.E.  Tog flera år att bli beundrat men nu är jag äntligen färdig :D
 
 

Dagens outfit

 
                        Hästen:                                                                   Ryttaren:
                   Sadlen: Firgrove                                                     Västen: Firgrove 
                   Schabraket: Fiskebyn                                            Byxor: Sgb
                   Tränset: Valedale                                                   Stövlar: The Fashion Barn
                                                                                                Vantar: Marleys bondgård
                                                                                                Keps: Valedale?
 
 

Ny frilla

Bytte frilla till det jag har velat ha ganska länge.. Eller jag hade i början av spelet.. Hade det håret i ett halv ungefär.. Men sakna det så bytte tillbaka igen. Fast tror dock inte jag kommer ha det så länge.. Saknar det blonda. Men funderar på att ha detta i vinter :3
 
 
Edit: Bytte tillbaka till det blonda.. heehee.. 
 

Saker jag vill ska komma till sso

Finns en del saker som jag önska kunde komma till sso. Så tänkte dela med mig av det som jag vill ska komma. Allt är kanske inte så nödvändigt. 
 
Utrustning/kläder
  • Skulle varit jätte roligt om det skulle kunna komma benskydd i massa olika färger.. tex bruna , gröna , rosa , svarta. Så det skulle var enklare att hitta något mer matchande till ens outfit. Liksom det finns ju lindor.. Så vrf skulle det inte kunna komma benskydd?
  • Mer ridbyxor i olika färger och mönster. Finns inte så många.. Finns mest jeans. 
  • Komma mer fältävlans inspirerande saker. Liksom att det kom riktiga skyddsvästar & martingaler.
  • Svart western träns.. liksom vad tänkte dom där? Ett svart borde har varit ett som kom först av alla tycker man. Men tror det kommer komma i framtiden.
  • Sen att det kom ett hopp sett till The Fashion Barn i Silvergladebyn.
 
Övriga saker
  • En sak som jag verkligen vill ska komma till Jorvik är en ny terräng bana.. Med nya hinder som bankar & rediga vatten gravar. Så man kunde plumsa igenom dom.. Och att banan varade lite längre än dom vanliga. Så det blir en riktig utmaning.
  • Att göra ryggan större.. Jag är en sån person som helst vill ha allt i ryggan.
  • Önska det kunde komma mer namn som man kunde välja emellan.. (vet att det har kommit nya) men skulle vara roligare med fler.. 
  • Sen en skoj grej skulle vara om det kom ett dressyr program på andra sidan ridhuset. Så man kunde följa pilar på marken som man gjorde på druid träningarna.
  • Sen en sista sak var att det kunde vara olika väder på sso. För menar det finns regnrockar.. Och skulle va mysigt om det regna nån gång. För det är alltid strålande sol.. 
 
 
 
 
 
 

Sorry..

Har inte haft lust att blogga idag. Mår inte så bra i irl just nu. Men imorgon ska jag blogga mer. Kanske kommer något inlägg ikväll med :)
 
 
Ge gärna förslag på vad man kan blogga om. Kanske inte så roligt att läsa om ridlektioner hela tiden ;)

Min ryggsäck

Förut var det populärt att visa sin ryggsäck. Och jag är ju lite efter så tänkte visa min nu ;)
 
 
Såhär brukar det se ut. Fast brukar bli kaos igen efter nån dag. Det är omöjligt att ha ordning i ryggan tycker jag ._.
 
           Gula = Skötsel saker     Blåa = Tävlingskläder  
           Rosa = Saker till min andra outfit  Orange: Fiskespö.. har alltid med den

Dressyr - Eastbeam

Innan det var lägg dags för Eastbeam så hade vi lite dressyr träning. Red ner till ridhuset med honom. Han är ganska osäker & blir lätt rädd mot ljud. Så tyckte det var bäst att vara där det var ljust. Han var lite seg & slö men han kämpa på. Han är redan väldigt bra på dressyr för han var en dressyr häst innan jag köpte honom. Så övade mest på vägarna. Gjorde några volter & serpentiner. Han löd på mig super bra trots han var trött.
 
 
 
 
Mobba inte outfiten.. Kämpa med att hitta fram en som passa till den nya västen.. Tycker ändå det blev ganska bra. Fast tycker det är för mycket vitt på den.. 
 
 
 

Fångarna i bubblorna

Idag var det första eventet på fångarna i bubblorna. Det var riktigt kul. Jag lyckades att vinna en nyckel till mitt lag. Det gick ut på att man skulle köra marios tävling och den som kom först i mål vann en nyckel. Sen fanns det två grenar till man skulle göra. Det var om att hitta rätt kordinat & sen att klura ut en gåta. Längtar tills imorgon så vi kan fortsätta. Detta kommer nog bli det roligaste eventet någonsin :D
 
 
Nu ska jag gå och rota fram något ur garderoben. Blev bjuden på bröllop  :3
 
 

Mer shopping

Kände att jag behövde bli av med sc.. Så jag inte har råd med den svarta hästen i från fort pinta. Liksom har råd men har lovat mig själv att inte hamna under en viss summa. Sen ska jag inte ha fler hästar. Ska vänta tills det kommer nya. Men hitta lite saker jag ville ha. Kommer nog använda dom mycket i framtiden. Vill köpa mer vinter kläder.. Saknar vintern på sso super mycket. Det var så himla mysigt med snö. Men detta var det jag köpte iallafall :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiske

Tog med Midnighttrouble till gåd för att fiska lite. Väldigt mysig skritt runda. Han var väldigt lugn hela vägen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack :D

Har slått mitt besökar rekord nu massa gånger idag :D Tror det kan bero på att Anna länka mig ;) Men verkligen jätte roligt ändå :D Hoppas ni kommer vilja stanna kvar här ^^ 
 
 
 

Kvällstur

Tog en lite sväng med Skywalker. Han ska få hänga med på champisarna sen. För Midnighttrouble står hemma i stallet och skäms.. Han löd inte sin härskare på fpc. Detta kommer bli första gången skywalker är med på vdc & fgc. Ska bli spännade.. Han brukar mest ge mig otur.. Men vi får se hur det går ;)
 
 
 
 

På banan med Eastmist

Idag ringde jag Marley & frågade om jag kunde låna hans ridbana. För steves ridbana är för liten tycker jag sen är det massa folk där med. Det gick bra för Marley att jag lånade paddocken i nån timme. Så tog med Eastmist ner dit. För hon var helt galen i boxen. Var ju ett tag sen jag red henne så förstår hon ville ut. 
 
 
När jag kom ner till paddocken så börja ja skritta henne. Skritta henne länge för hon ganska stel. Försökte få henne mjuk så gjorde massa volter i varje varv. 
 
 
Och när hon tillslut blev mjukare så fatta jag trav och gjorde samma sak igen. Tog ingen galopp för ville inte trötta ut henne helt. 
 
 
Sen släppte jag bara ut tyglarna och skritta av henne. Hon var ganska trött efter passet så gick hem med henne. Hon tyckte det var roligt att komma ut lite. För hon blev mycket mysigare i stallet sen. Hon kan lätt bli sur om hon inte för tillräckligt med uppmärksamhet.
 

20 saker ni kanske inte visste om mig

1. Älskar att måla mina naglar :)
2. Är väldigt kräsen.. Iallafall när det gäller mat
3. Börja spela sso i december 2011
4. Är brunett i irl
5. Har fobi för flygplan.. 
6. Jag är kär..
7. Har världens sämsta humor.. skrattar åt allt.
8. Vågar inte ta hål i öronen.. ;)
9. Hatar pizza.. urk urk 
10. Hade en kanin som hette Snotte när jag 5 år..
11. Hatar alla banor i ridhuset.
12. Såg One Direction för första gången 8 maj 2013.. (den bästa kvällen i mitt liv)
13. Gåter mer och mer för varje gång jag ser Titanic..
14. Ridit sen jag var 6 år gammal.
15. Älskar ägg
17. Hatar ordet vgd
18. Gillar julafton mer än min födelsedag :)
19. Är blyg när jag ska träffa nya människor.
20. Önska jag bodde i London.. Älskar England.. Vill dit.. men som jag sa där uppe så vågar jag inte åka flygplan :c
 
 
 
 

Nya stövlar & en ny jacka

Shoppa med Anna tidigare idag. Hitta inte så mycket men jag köpte 2 saker. Stövlarna kommer jag nog inte använda så ofta. Men ville ha dom för jag vill ha alla saker i deluxe settet. Saknar bara byxorna & vantarna. Fast kommer nog inte köpa byxorna. Tycker dom inte är så snygga.. Sen är dom grymt dyra. (hehehehe är snål).. Sen den röda jackan kommer jag använda mycket i vinter. Kommer förmodligen köpa en till fast i blå :)
 
        
 
 
  Detta kommer nog bli det sista inlägget idag för strömmen går hela tiden.. Hatar att bo i en håla ute på landet.. Men vi ses imon :3 
 

Annas blogg: http://annawaterdawn.blogg.se/
 

Tränset i fp

Nu har dom fixat tränset till ett western träns. Förut var det bara ett vanligt träns. 
 
 
 

Terräng träning - Skywalker

När det äntligen hade slutat att regna & åska så tog jag ut Skywalker. Tänkte fortsätta med terräng träningen. Men denna gången var vi i vingården. Kan ju va bra och byta miljö lite då och då. Men tog det ganska försiktigt för gräset var fortfarande blöt. Vill ju inte att han ska halka och göra sig illa. Men träningen gick super. Testade även en vatten grav. Han tvekade lite i början men tillslut gick han i. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kullåknings VM

Kolla på finalen på Kullåknings VM:et. Riktigt roligt faktiskt. Grattis till Jensan som vann. Fotade en del så nu kommer det några bilder :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hejdå Lasse

Sålde Dreamchaser nu.. Känner att jag inte kommer rida på honom något. Han kommer få det bättre hos någon annan. Men lite sorligt var det trots allt. Hänt nu 2 gånger att jag köper en häst och sen låter den stå bara. Måste skärpa mig. Måste vara helt säker innan jag köper en ny häst. Men känner för att köpa den svarta i fp.. Men rädd att det ska hända samma med den som för Supernova & Dreamchaser.
 
 
 
 
 

Min irl häst :D

Eftesom det tar år och dar för uppdateringen att komma så tänkte jag visa och bertätta om mig irl häst. Nog inte så många som vet att jag har en häst. Men iallafall..
 
Han heter Crut och är 24 år gammal. Han är en new forest. Allt börja när min syster blev fodervärd på honom för några år sen.. Jag följde alltid med till stallet för att jag ville rida på honom. Men fick aldrig det för min syster. Men ibland om jag hade tur så fick jag skritta av honom. Det hände inte så ofta så blev överlycklig när fick sitta upp på hans rygg. Jag rid bara på shettisar vid den åldern. Så kändes extra bra att få rida på en D - ponny. Men efter några år så var ägarna av Crut tvungna att flytta. Så vi fick chansen att köpa honom.. Eller ja.. vi fick honom nästan.. Vi köpte sadlen och så fick vi hästen. Han var ungefär 19 år då. Senare så blev min syster äldre.. Så hon gick över till stor häst och då fick jag rida mer och mer på Crut. Det är på han jag lärt mig det mesta. Men nu är han tyvärr ganska gammal så vi rider inte på honom lika mycket. Men han är jätte pigg för sin ålder. Man kan nästan tro han är 9 år gammal. Han är verkligen den bästa hästen man kan ha. 
 
                       våga inte ta bilderna.
 
Hoppas verkligen det kommer skimmlar idag till sso. Har väntat så länge efter en skimmel. Har redan namnet till den som jag har sparat i flera månader. Saknas bara en skimmel.. Sen har jag alla hästar jag vill ha.
   
 

Woopsi

Har inte blivit så mycket bloggning idag.. Har inte suttit vid datan så mycket. Fyller ju år :D Men hoppas ni förstår. Har iallafall haft en mega bra dag. Blir mer bloggning imorgon :D
 
 
 
 

GRATTIS TILL OSS :D

Mehehehe :3 Idag är det min & Lovas dag :3 
 
Tycker alla ska besöka hennes blogg. Klicka på bilden ovan för att komma till hennes blogg :3
 
 
 

Veckans outfit

Har äntligen kommit på en Sommar outfit. Lite sent kanske.. Men ändå ;)
 
 
                                  Ryttaren :                                                           Hästen:
                        Tröjan : Sgb i den nya butiken                                  Tränset: Valedale    
                        Byxor: Fiskebyn                                                      Sadlen: Firgrove?
                        Skorna: Fort pinta                                                   Schabrak: Fiskebyn
                        Vantarna: Sgb
                        Kepsen: Vingården
 
 
 
 
 

Frågor

Hitta ännu mer frågar.. Tycker det är så skojsigt att svara på frågor. Så hoppas ni står ut med fler 8)
 
SIMPEL FAKTA

1. Namn? Frida Silverside

2. Ålder? 16  

3. Vart bor du? Steves Gård

4. Bor tillsammans med? Med mina 6 hästar & en kanin , hund

5. Husdjur? Kanin & hund

6. Färg på ditt hus? Brunt tegel hus 8)

7. När är du född? 1996

8. Vad gör du just nu? Försöker vakna ._.

9. Vilket år tar du studenten? Ehhh.. 

10. Något jobb? Nix

11. När gick du upp i morse? Ett ungefär :3

12. När ska du sova ikväll? Ingen aning..  

13. Dagens klädsel? Linne med korta byxor.

14. Dagens roligaste? Ehh.. har inte gjort ngt idag.. vakna nyss :3

15. Har du många vänner? Huh.. ja?

 

FAVORIT:

16. Färg?  Grönt :3

17. Stad? Silvergladebyn

 

SENASTE:

18. Personen du tänkte på? Emilia Winternight & Nikki Greenfall

19. Gången du var i Fiskebyn? Igår

20. Gången du var i Firgrove? Igår

 

ANTINGEN ELLER:

21. Svart eller vitt? Vitt

22. Fiskebyn eller Silvergladebyn? Silvergladebyn

23. Randigt eller prickigt? Randigt

 

ANTAL:

24. Personer du hatar? Hatar inga.. Men ogillar ;)

25. Personer du älskar? Emilia Winternight, Nikki Greenfall

 

 VEM

26. Hade du senast en KIK-konversation med? Nikki & Emilia ( vi har en grupp ) 

27. Vill du kasta en sten i huvudet på? På min syster..

 

VAD:

28. Gör dig glad? Mina vänner & datan.. ._. HEHHEH

29. Gör dig ledsen? Många grejor.. 

30. Längtar du till? Ehhm.. Tills One Direction kommer till Sverige igen :'3

31. Ångrar du något i ditt liv? Isåfall vad? massa..

 

ALLMÄNT OM STARSTABLE

32. När började du spela? I december 2011

33. Första klubben du var med i? Ingen aning.. 

34. Har du haft en egen klubb? Vad hette den? Nix

35. Någon dröm? Att det ska komma vita pållar till sso :3

36. Hur många hästar har du? 6 st

37. Färg på orginal-hästen? En grå med svart man & svans

38. Antal starcoins? 2019

39. Antal Jorvik Shillings? typ 8000 

40. Snyggaste jorvikbon? Ehhh.. Ingen aning..

41. Fulaste jorvikbon? HAHAHAHAH... det måste vara Lance. 

 

VÄNNER

42. Första vännen? Ellen Westlee & Ella Greenwater :D

43. En vän du mår bra när du är med: Jensan :3

44. Någon som det är omöjligt att inte vara glad med: Jensan igen :3

45. Någon du lärt känna som du aldrig trodde att du skulle känna: Typ Tai ._.  

46. Någon syster? Har en stora syster

47. Någon bror? Nej

48. Är du gift? Nej 

49. Någon bästis? Slicki & Blondie <3

50. Någon du önskar att du pratade mer med: vet inte :o

51. Någon du har mycket minnen med:  Nikki & Emilia , dbc :D

 

 

Hästar som jag äger & har ägt

Tänkte göra ett sånt inlägg som dom flesta har gjort. Vilka hästar man äger & har ägt. Har inte ägd så många hästar. Men tänkte det kan va kul att se ändå ;)
 
Hästar jag äger:
 
Silverdiamond är min start häst. Han är 15 år gammal och är en valack. Han kallas oftast för Seppo. Han älskar att mysa & att bli ompysslad. Det kan han visa ibland genom att ge ett kärleksfullt nyp då och då. Han älskar att luffsa runt i skogen. När han var yngre så var han min tävlingshäst. Seppo kommer alltid få stanna hos mig. Skulle inte klara av att sälja han.. <3
 
Midnighttrouble är min första andra häst så han är väldigt speciell för mig. Han kommer aldrig heller säljas. Iallafall så som det ser ut nu. Han är av rasen Engelskt fullblod. Han är 8 år gammal och är en hingst. Han älskar att tävla och visa upp sig. Det är han som är min tävlingshäst.
 
Eastmist är ett 6 år gammal sto av rasen Frieser. Hon är min dressyr häst och hon älskar uppmärksamhet. Hon är även jätte snäll i all hantering. 
 
Eastbeam är en oldenburgare & är 6 år gammal. Han är väldigt busig men ändå super snäll. Han gillar inte att vara på banan. Men han älskar att vara ute i skogen. Han kommer nog bli med blivande terräng häst. För han är väldigt pigg & älskar att springa.
 
Skywalker är min lilla skogsmulle. Han är 11 år och är av rasen paint horse. Han är väldigt lat. Men han kan vara väldigt snabb när han själv vill det. Han kommer nog med stanna hos mig hela tiden. 
 
Dreamchaser är den nyaste hästen i stallet. Han är 10 år gammal. Kan inte skriva så mycket om honom just nu för han har bara varit hos mig i några dagar. 
 
Hästar som jag ägt:
 
Skywalker var min tredje häst. heheh.. Köpte han bara för han var så billig :$ Men han fick stanna hos mig ganska länge. Men tyvärr så red jag han inte så mycket så sålde han.. Saknar min lilla helge :c  
 
Supernova ägde jag ungefär i 1 dag.. Har inte ens bild med honom.. Var så missnöjd med köpet.. Och dagen efter kom paint hästarna så då fick han dra.. Kan säga att det var slöseri med sc..

 

Ändrade planer

Har kommit på världens grymmaste idé. Ska nog sälja min frieser och byta ut den mot den svarta i fort pinta. Har blivit helt kär i den. Men kommer bli sorligt att sälja Eastmist. Men har liksom tröttnat på henne.. Tycker hon är klumpig & är ivägen. Rider aldrig på henne heller så tycker det är synd att hon ska vara kvar hos mig. För hon står bara i boxen hela dagarna. Hon borde få komma till nån som kan ha lika roligt med henne som jag hade med henne i början.
 
Sen kommer jag nog tyvärr sälja Dreamchaser med. Känner att vi inte passar ihop. Men ska ha kvar han i ett tag till och testa mer. Har ju inte haft han i en vecka ens än. Men liksom orkar inte ens levla han.  Men kommer vänta att sälja någon häst tills det har kommit en ny jag vill köpa.
 
 
 
 

Mys med klubben

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New in - Linne

Drog till sgb för att köpa ett linne som jag har kollat på nu ganska många gånger. Men igår så köpte jag det för min veckopeng. Hahah.. Detta är det första linnet jag äger.. Älskar det :o Tror det kosta runt 89 sc. Jätte nöjd med köpet :D
 
 
 

Genvägarna på Jaspers gamla bana

Tänkte dela med mig av genvägarna på Jaspers gamla bana. Finns kanske fler.. Men dessa är dom jag kan iallafall. Detta inlägget kommer kanske bli helt förvirrande. Är inte så bra på att förklara.. Men hoppas ni fattar ändå. Har inte fraps elr bandicam annars skulle jag  filmat med det istället. Men hoppas bilder med funkar. 
 
Genväg 1
 Efter denna lilla stocken svänger du vänster och rider sidan om hindret. Kan va lite svårt att se men bara sväng vänster så brukar det funka. Man kan säga att nästa genväg hänger ihop med denna. Så fortsätt fram genom buskarna och sväng vänster och så kommer du till ett litet "stup"
 
Bättre bild på det.
 
 
 
Genväg 2 
 
 
 
Genväg 3
 
 
Du svänger höger i hoppet och springer längs staketet. Så som det röda visar.
 
Genväg 4
 
 
 
Det var alla genvägar jag kunde. Detta inlägget kanske blev helt förvirrande. Men hoppas någon förstod. Skriver gärna i kommentarena om ni förstod. 

Badat med Skywalker

Eftersom det är så himla varmt idag så tog jag med Skywalker till valedale sjön för att bada lite. Tog vägen genom hollow woods och sen vidare upp till sjön. Tyvärr var det inte så bra bad ställen där så blev inte så mycket bad. Vi galloperade mest längs stranden. Men när jag kom hem så duscha jag av honom istället eftersom han var fortfarande jätte varm. Senare ikväll så tänkte jag rida ut med Silverdiamond. Förhoppningsvis så är det lite svalare då.
 
 
 
 
 
 
 

Dålig uppdatering

Idag kommer jag inte hinna blogga så mycket. För släkten kommer hit. Men tänkte bjuda på några bilder som jag tagit från dom senaste veckorna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omg..

Asså gud.. Tog ner sso för att sätta ingång musik. När jag kom tillbaka så åkte gubben över himlen.. Dog fan.. Höll på att kissa på mig.. Var fast där i 1 min.. :c
 
 

Shoppat

Blev så sugen på att shoppa idag så drog ett varv runt jorvik. Tillslut hittade jag detta jag ville ha :) 
 
   
 
 
                                         
 
                                         
 
 
 
 

Tur med Dreamchaser

Tog en sväng med Dreamchaser. Tog bara en skitt tur runt vingården. Han kom ju till mig precis så tar ju tid för han att vänja sig med den nya miljön. Men han väldigt tryg i sig själv & stressar inte upp sig. Så turen gick super.
 
 
 
 
 

Stallet

Har flyttat runt lite i stallet nu när jag köpte dreamchaser så nu ser det ut såhär:
 
 
Silverdiamond kommer alltid stå kvar i den boxen han står i nu. Ända sen boxorna kom så har det varit hans plats. Sen dom andra hästarna får stå i den stora boxen tillsammans. För vill inte ha någon av mina hästar i den svarta trånga boxen. Eastmist får ha sin egen box eftersom hon är störst & är det ända stoet i stallet. Vet dock inte vad jag ska göra när jag kommer köpa en ny.. Kommer förmodligen få sälja nån av mina bebisar.. För kommer aldrig ha tid med 7 hästar. Tycker det redan är problem med dom jag har. 
 
Tyvärr är det nog Eastmist eller Eastbeam som åker först.. Känns liksom onödigt att ha två gråa. Sen Eastmist rider jag aldrig nästan. Hon bara står i stallet hela dagarna. Men hon är typ för fin att sälja.. Hahah har beslut ångest.. :(