Dagen

Idag har jag ridit runt med några från dbc och letat spöken. Tycker det är så himla roligt att leta efter dom. Synd att man fick massa maskar hela tiden. Men efter vi hade letat färdigt så tog vi en picknik som man fick som belöning. Köpte även en ny häst så nu är jag väldigt pank igen.. Hahah ;_; 
 
 
 
 
 

Halloween är här!

Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...

Buuuuuu!
Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!

Vem ska du klä ut dig till i år?
Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Gillar veckans uppdateringen väldigt mycket. Idag kunde jag äntligen köpa dom halloween kläderna jag glömde att köpa förra året. Så nu har jag allt som man kunde köpa förra året. Älskar dom nya uppdragen när man ska hitta alla spöken. Tycker det är roligare än sånna vanliga gula för dessa varar längre :)
 

Onsdag imorgon

Tror det kommer komma Holloween kläder som man kan köpa i speciella affärer. Tror det även kommer komma en ny äffar av dom som är stängda just nu & kanske att en frisörsalong öppnas.
 
Vill att championatet utanför arenan ska öppnas. Skulle vara roligt med flera hästar också. Hoppas att det kommer skimmlar snart. 
 
 

Storm

Kommer tyvärr inte bli några inlägg idag. Det är storm hemma hos mig & strömmen går hela tiden. Känns som huset ska blåsa bort. Men det kommer inlägg imorgon om inte strömmen har gått igen. 

Benskydd

Det har varit mycket prat om dessa lindor som liknar benskydd. Nu tänkte jag skriva vad jag tycker om dom. Jag gillar idéen med att ha lindor som liknar benskydd. Men hade hoppats att det hade kommit benskydd med annan form så man ser skillnad på lindorna & benskydden. Just dom som finns i sso just nu gillar jag inte så värst mycket för jag gillarna inte färgerna. Men skulle varit roligt om det kom i fler färger.
 
 
     Vad tycker ni om dom?
 
 

Busiga Skywalker

Idag när jag kom in i stallet så hitta jag Skywalker mitt i stallgången. Han hade tydligen smitit från sin box i natt den lilla busen. Han hade även gått in i foderkammaren och mumsat på lite hö. Men som tur var så va höet nästan slut så han hade inte fått i sig så mycket. För han kan lätt få kolik men han verkade helt normal när jag sökte igenom honom.
 
Eftersom han var på bushumör så bestämde jag mig för att släppa ut honom med dom andra hästarna så han kunde springa av sig. Det var verkligen underhållande att se på dom när dom busade runder. 
 
 
 
 
 
 

Championaten

Nu tänkte jag skriva om varje Championat vad jag tycker om dom. Gillar verkligen alla championat. Att tävla i champ är något av det roligaste på sso. Hoppas det kommer komma fler. Vi vet ju redan att det finns en ny vid Skördebygden. Hoppas verkligen det öppnas nu på Onsdag.
 
 
Moorlands Championat
Jag tycker den banan har blivit ganska tråkig på sista tiden. Antar det är för man har kört den många gånger. Men älskar stupen man ska hoppa över. Själva loppet är ganska lätt om man jämför med dom andra. För här finns inget som kan stoppa en. Liksom det finns inga fallande träd eller rullande höbalar. 
 
Fort Pintas Championat
Fpc är ett av mina favorit championat. Älskar hur det kommer nya hinder hela tiden som man måste klara. Sen så känns det mycket levande med alla dc gubbar som springer runder & tjejerna som dansar i fontänen. 
 
Firgroves Championat
Detta har varit mitt favorit champ ganska länge men på senaste tiden så har jag failat sönder på det. Så har slutat gilla det hahahha... Sen tycker jag det är jobbigt när Firgrove ligger så långt bort. Men jag älskar dom fallande träden & dom mysiga ljudeffekterna. 
 
Valedales Championat
Detta är mitt absoluta favorit champ. Hinderna är så himla fina dom känns så verklighetstrogna. Mina favoriter är dom hinderna man ska hoppa igenom. Hatade verkligen denna banan i början men efter ett tag inser man att den är väldigt rolig. Finns så mycket som kan stoppa en på denna banan så tycker det är extra roligt då för jag älskar utmaningar. 
 
Gyllenåsarnas championat
Detta tycker jag är det värsta champet på hela sso. Jag kör det nästan aldrig för tycker att det är för svårt. För kameran vrider sig alltid vid 2 svängar så jag ser inte ser något. Sen kan jag inte göra två saker samtidigt så jag kan inte vinkla tillbaka den rätt. Hahah.. Men ibland är det roligt att köra om man är trött på mc.
 
Min topp
1. Fort Pintas Championat
2. Valedales Championat
3. Moorlands Championat
4. Firgroves Championat
5. Gyllenåsarnas championat
 

Dagens outfit

 
Hästen
Sadlen: Valedale
Tränset: Fiskebyn
Schabraket: Valedale
 
Människan
Jackan: Fiskebyn
Byxorna: Sgb
Stövlarna: Marleys bondgård
Vantarna: The Fashion Barn
Kepsen: Valedale?
 
 

Summercrush

 
 
Summercrush är en försiktig häst på 5 år. Han är väl grundriden i dressyr, inhoppning är påbörjad. Han är väldigt lugn att rida och han är väldigt arbetsvillig. Har honom bara på foder just nu. Ska ha honom på test i ett halv år och om det inte känns bra så kommer han åka tillbaka till sina ägare. 
 
Namn: Summercrush 
Smeknamn: Nakenfisen (ser ut som han inte har någon päls)
Ålder: 5 år gammal
Ras: Ahkal teke
Kön: Hingst
 
 
 

 

Shopping i Jarlaheim

Igår så shoppade jag lite grann i Jarlaheim. Hitta massa fint men hade bestämt att handla för en viss summa så man inte är helt pank när det kommer mer. För det lär ju komma en del till. Jätte nöjd med det jag köpte och jag kommer använda det mycket i framtiden. Ska bara hitta något som matchar med det först ;)
 
 
 

Mys med Blondie

Kom nyss hem från en mysig tur med Emilia & Airwalker :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resan

Resan igår gick väldigt bra allt gick som planerat. Vid klockan 3 kom Tuva med mina hästar. Då hade jag redan pratat med Johanna vid Jorvik stallet. Så jag kunde ställa in hästarna direkt i stallet när dom kom. Alla hästar verkar trivas väldigt bra. Det är bara Airwalker som är lite spänd & nervös men det har blivit bättre sen igår. Senare ikväll ska jag nog ta en tur med honom så han lugnar ner sig. 
 
 
Bjuder på en bild som jag tog igår i det nya stallet :3
 
 

Level 15

Idag kom jag upp i level 15 :D Fast det är nog många som gör det nu när skördebygden har kommit :D
 
 

OMG OMG OMG OMG

 

Ny header :D

Jen har hjälpt mig med en ny header :D Älskar den super duper mycket :D erkfjkerhuwpegkh.. <3 
 
TACK JENSAN <3
 

Fixar dag

Idag har jag packat hela dagen inför resan imorgon. Nu är allt ner packat i flyttlådor det tog sin lilla tid. Tänkte slänga in lådorna i bilen i morgonbitti. Har även anställt en stallflicka som ska hjälpa mig med alla hästar. Hon kommer köra alla mina hästar till Jorvik stallet lite senare på eftermiddagen. Så jag och Silverdiamond kan kolla läget innan dom andra kommer. 
 
Jag avsluta kvällen med en mysig tur med Airwalker. Tog honom eftersom han blev väldigt stressad när jag höll på i stallet. Han är en häst som stressar upp sig väldigt lätt. Lite orolig över resan imorgon eftersom han kommer åka transport ganska länge. Men kommer ta en tur med honom vid Jorvik stallet sen när han kommer. Han brukar lugna ner sig om man rider på honom. 
 
 

Morgon dagen

Imorgon är det den stora dagen, den som jag har väntat på i 2 år. Då kommer vi äntligen få komma in i Skördebygden. Jag ska gå in med Jen hon är den ända jag kan tänka mig att gå in med. Fast dock blir det lite problem jag slutar klockan 12 på Onsdagar och Jen slutar senare. Så kommer typ dö undertiden jag väntar på henne men det ska nog gå bra. Dom flesta ska ju gå in med sin starthäst och jag tänker följa strömmen. Skulle kännas fel om jag inte gick in med Silverdiamond. Sen outfiten jag ska ha är inte bestämd än kan inte bestämma mig av vilken. Det står mellan min gröna favorit outfit & den lite slappare rosa. Dagen imorgon kommer iallafall bli helt underbar :D
 
 
Det står mellan dessa outfits. Vilken tycker ni jag ska ha? ;)
 
 
 

Ny häst :D

Igår gick jag och skaffa en ny häst. Vet inte riktigt varför jag köpte den. Men har börjat gilla den mer och mer för varje gång jag ser den. Så igår slog jag till för jag var så sugen på en ny häst. Detta var kanske inte det bästa köpet jag gjort men ångrar inget iallafall. Antar det tar tid att vänja sig vid den nya. Har dock inte bestämt könet än.. hahha.. Men den heter Summercrush iallafall älskar namnet super mycket och tyckte det passade bra till.
 
Det kommer förmodligen redig fakta om den snart :)
 

Beundrad med fisket

Idag blev jag äntligen beundrad med Jorviks Fiskeklubb. Jätte skönt att allt är över så man slipper tänka på det när Skördebygden öppnar. Kommer nog fortsätta fiska ändå eftersom man får så mycket js.. Hehehe ;)
 
 

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 13.00 (GMT) Fredagen den 18 oktober till 11.00 (GMT) Måndagen den 21 oktober.

Horse

Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Luciahästival

Igår kväll så anmälde jag mig till Rainbow Dragons Luciahästival.
Jag & Midnighttrouble kommer starta på dressyren & på terrängen. Eftersom fälttävlan är min favorit gren i irl så tyckte jag kunde starta i det. Sen på sso tycker jag dressyren är roligast. På terrängen kommer vi köra Figrove - loppet det är inte mitt favorit lopp men jag gillar utmaningar så det ska bli roligt. Sen på dressyren så har jag äntligen lärt mig programmet men mina vägar är inte så fina så får fortsätta träna på dom.
 
 
Det ska bli jätte roligt att tävla längtar redan super mycket :)
 
 

Beundrad med åskviggens Cirkel

Blev nyss beundrad med åskan så nu tänker jag gå till alex och se vad hon har att säga :D
 
 

Woopsi

Känner att jag är väldigt bra på att hålla ordning i stallet.. Nej men.. Blev lite stressigt igår så hann inte ställa in dom i boxarna ;)
 
 

Dags att laga bron!

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!

Hjälp Donald laga bron!
Hjälp Donald laga bron!
Jätte jätte bra uppdatering :D Uppdragen var roliga och tyckte det var bra att man inte såg dom andra när man gjorde uppdragen. Dom har även ökat vänlistan som jag tycker är väldigt bra. Finns inget dåligt med denna uppdateringen :)
 

Uppdateringen imorgon

Förra veckans uppdatering tyckte jag var bra. Glad att det kom en ny hästras istället för nya ponnys. Andalusierna tyckte jag var fina och tyckte det var bra att man kunde byta man. Min favorit av dom var den vita. Älskar hur hovarna är kolsvarta och sen den rosa mulen vill man ju bara pussa på. Antar jag gillar den mest för den liknar min irl häst. Hoppas nästa uppdatering blir lika bra.
 
Vill såklart att Skördebygden ska komma. En ny hästras skulle inte sitta fel heller. Hoppas mest på rasen lipizzaner.
 Uppdrag till Skördebygden.. Att man ska börja bygga på bron vid nilmers högland. 
 
 
 
 
 
 

Airwalker

Airwalker är en glad fullblods valack. Han gick som gallop häst när han var yngre men han kunde inte prestera tillräckligt bra. Så när han blev 6 år så såldes han till en liten ridskola utanför Jorvik. Där gick han som ridskole häst i några år. Men pågrund av en gammal skada i benet så var han tvungen att flytta igen. Så jag tog chansen att ta hand om honom. Så 10 oktober åkte jag och hämtade honom. Hos mig kommer han vara en sällskaps häst. Kanske att vi startar i någon lägre klass i hoppning.
 
 
 


Max js

Känslan som uppstår när denna skylten kommer upp..
 
 
Hahha.. Sen kommer man på att man måste hitta något att köpa.. Ridit runt i 1 timme och har fortfarande inte hittat något att köpa.. :(
 
 

Ridpass med Airwalker

Dagens ridpass gick helt okej. Tog Airwalker till Valedale paddocken där vi kunde vara ensamma. Tog det ganska lungt eftersom detta är första passet med honom. Sen så var det inte det bästa underlaget heller för Airwalker har ganska känsliga ben. Så vi gjorde lite övningar i skritt & trav. Han skötte sig utmärkt och var väldigt framåt. Ska nog åka ner till Conrad nån dag i veckan så han kan få ett par skor. 
 
 
 
 

Städning

Idag var det dax att städa garderoben igen. Hittade verkligen inget där förut så det var på tiden att jag städade där igen. Längtar tills man kan fylla på med nya kläder från Skördebygden. Det jag verkligen vill ha mer av är tjock tröjor.. Lever typ i dom. Hehehe.. Men såhär blev resultatet :)
 
 
 
 
 
 
 

Omg *-*

Inför den stundande releasen av Skördebygden har vi intervjuat Marcus Thorell, Game Director på Pixel Tales som utvecklar Star Stable som svarar på lite frågor om det nya området!

Hej Marcus! Tack för att du tar dig tid och pratar med oss, vi har fått den glädjande nyheten att ett nytt område ska öppnas i slutet av oktober?
- Under sommaren och hösten har teamet arbetat intensivt med att färdigställa det nya området på ön Jorviks sydvästra hörn. Området kallas Skördebygden och där finns bland annat Jorvikstallet en efterlängtad plats som många av våra spelare har väntat länge på. Det känns väldigt kul för hela teamet att vi äntligen ska få öppna Skördebygden och vi hoppas verkligen att alla ska tycka att det är lika roligt och fint som vi gör!

Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden

Hur stort är det nya området egentligen och vad kan spelarna kan förvänta sig?
- Detta är den största enskilda releasen vi någonsin har gjort sedan spelet lanserades och det är oerhört mycket som ska på plats för att området ska fungera, och samtidigt bli till en riktigt bra spelupplevelse! Det är viktigt för oss att spelarna uppskattar det vi gör och att vi möter deras förväntningar. Spelarna kommer att få uppleva ett fantastiskt vackert bondelandskap med rustik bebyggelse som befolkas av en rad nya spännande personer. Spelarna kan redan nu (sedan förra veckans uppdatering) se på kartan i spelet hur stort det nya området är.

Skördebygden är fylld med nytt fantastiskt innehåll. Det finns massor av nya karaktärer att lära känna, mängder av nya fina byggnader att besöka, landskap att utforska och inte minst den anrika staden Jarlaheim. Skördebygden har även fått nykomponerad, stämningsfull musik. Redan från början får spelaren nya spännande uppdrag, en utmanande tävling, massor av affärer fyllda med nya saker, och mycket mer!

Oj! Det låter spännande! Kommer huvudberättelsen fortsätta här med?
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där....
Nya området Skördebygden!

Nya området Skördebygden

Vilka spelare kommer att ha tillgång till Skördebygden?
- Till skillnad från när vi släppte Gyllenåsarnas dal (då man behövde vara level tolv för att komma in i området) har vi valt att alla som är Star Riders, och minst level fyra, får tillgång till Skördebygden. Detta för att så många som möjligt ska få uppleva allt det nya och fina som har gjorts!

Att det kommer uppdrag som spelarna måste utföra innan de kan komma till nya området kunde vi nästan gissa. Vi anar också att den trasiga bron över floden vid Nilmers högland är inblandad i det?
- Det stämmer mycket väl! Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!

Så till sist, hur ser den närmaste framtiden ut?
- Vi ser fram emot ett nytt spännande år där Star Stable ska fortsätta utvecklas med nya funktioner, uppdrag, saker och fina hästar. Huvudberättelsen kommer också fortsätta och spelaren kommer märka att Linda, Alex, Lisa och Anne får mer framträdande roller. Vi vill inte säga för mycket men något stort är på väg att hända!

Tack så mycket för intervjun Marcus! 

Airwalker

Igår kväll kom Airwalker till mig. Kunde verkligen inte låta bli att köpa honom. Funderat länge över denna hästen så igår slog jag till. Vet att jag borde sparat till Skördebygden men kunde inte låta bli. Jag är iallafall jätte nöjd med köpet. Han kommer nog få stanna hos mig länge iallafall så som det känns nu.
 
 
 
 

Bro i underjorden

Såg en som hade lagt upp en bild på starstables facebook sida och på bilden så var det en hel bro och bron var den som finns vid Nilmers högland. Fast bron var lagad. Så jag blev nyfiken och ville se det med egna ögon så red mot moorland. Vid tans race så vinkla jag kameran ner under marken & där såg man den hela bron. Dog lite grann känns som det är väldigt nära nu tills vi kan rida över till andra sidan.
 
 

Det gröna western tränset

Bara jag som undrar var det gröna western tränset tog vägen? Man trodde ju det skulle komma först av alla eftersom det är med på bilden. Älskar färgen grön så hoppas det kommer till Jorvik snart. Fast skulle inte förvåna mig om att det kom till Skördebygden.
 
Nya Western-inspirerade träns!
 
 

Traktor vid Nilmers högland

Efter jag hade kollat in dom nya hästarna så drog jag direkt till bron vid nilmers med Tiff. Det ända vi hitta var en traktor & lite cement högar.
 
 
Angånde hästarna så kommer jag inte köpa någon. Ingen föll mig i smaken direkt. Jag är nog den ända som inte gillar hästar i andra former. Jag klarar bara av att ha hästar i den "vanliga" formen. Så vill inte riskera att köpa en och sen så säljer jag den dagen efter. Så sparar hellre mina sc till Skördebygden eller till något annat roligt.
 

Jag är tillbaka :D

Kommer börja blogga mer & mer för varje dag nu. Saknar att skriva här faktiskt men ibland kan det vara himla svårt att komma på vad man ska skriva om. Men tänker göra mitt bästa för att det inte ska bli så dött. Under tiden jag har varit borta så har den inte hänt så mycket. Eftersom det inte finns så mycket att göra på mitt konto så har jag tagit över min systers konto. Så kommer vara inne på det också. Heter Jasmine Nightlee på det kontot. Så händer kanske att jag bloggar ifrån det också. Annars så har det inte hänt så mycket mer :)
 
 
 
 
 

dskjfdfjkh omg


Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.

Vackra andalusier!
Vackra andalusier!

Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!

Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?!

 OMG! Så himla fina hästar *-* Den bruna kommer förmodligen bli min eller den vita.. Har beslut ångest :( Hahah.. Väntat på en vit så länge men kmr nog vänta och se om den kommer en skimmel med "vanlig form". Sen det dära med hästön verkar himla bra. Synd att man redan sålt massa hästar för att få plats med mer. Men från och med nu så kommer jag inte sälja någon. Dom som jag inte rider kmr få hamna på hästön istället.

sup lova här

frodo kommer döda mig men whatevah <3<3<3<33<
nu har jag hjälp frodothegrodo med bildlänkarna igen!! ahaha prooo <3<33<<3 jag kommer få en puss av frodo nu OMG MIN DRÖM GÅR I UPPFYLLELSE!!!

kolla min blogg lovastarstar.blogg.se ok dyrka mig bitches!! ok eller klicka ba på bilden <333
 
ok seeya!!!!
 

Star Stable fyller 2 år! :D

Har ju paus men tänkte att det inte kunde skada med lite bilder. Fota lite grann när det var parad. Så här kommer bilderna :D