Oldboy "Oboy"

Så himla kär i min nya häst *-*
 
 
 
 
 
 
 

Summercrush

Ni kanske minns att jag berättade att jag inte äger Summercrush? Att jag hade honom på prov först i en tid? Men idag hände det något stort. Idag skrev jag nämlingen på papperna och från och med idag är han min. 
 
Hade honom på prov i några månader först för kände att jag inte var säker på min sak när jag testade honom. Men med tiden så har vi börjat klicka väldigt bra. Han är en av dom hästarna jag rider mest och han ligger mig nära om hjärtat. Hoppas att vi kommer få mer fina minnen tillsammans i framtiden <3
 
 
 
 
 

Natten igår

Inatt så skypade jag med Evelina och vi red hela Jorvik runt för att kolla på massa kläder & hästar. Själv hitta jag en del kläder som fick följa med mig hem. Såg att dom hade sänkt priset på den rosa skott filten. Förut kosta den 139 sc men nu kosta den 69 sc. Blev verkligen glad när jag såg det för har viljat ha det ända sen det kom till spelet. Men tyckte det var för dyrt förut och sen så är jag ganska snål när det gäller kläder. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lionking i level 15

Nu på kvällskvisten så kom äntligen Lionking upp i level 15. Verkligen jätte skönt att han är färdig levlad det var väldigt jobbigt att dra runder med honom. Men vet ju att det bara är att bita ihop om man vill ha dom i level 15. Nu kommer jag inte levla på ett bra tag för nu är alla mina hästar i level 15. Riktigt skönt faktiskt :D
 
 
 
 

Uppdateringen igår

Igår när jag såg uppdateringen så blev jag ganska besviken. Min tanke när jag såg bilden var att kläderna på bilden inte var något i min smak. Har svårt för kläder som är färg starka. Trodde det skulle komma mera kläder så blev väldigt besviken när jag loggade in och såg att det bara var kläderna på bilden. Fick max js igår så passade på att köpa ett par byxor iallafall för dom kan ändå vara roliga att ha. 
 
Efter jag hade kollat färdigt på kläderna så tänkte jag gå till Gröndal och kolla eftersom jag hade sett att det hade kommit nya saker förra veckan. Så tänkte att det kanske var en chans att det hade kommit ännu mer. Först hittade jag en tjej i skogen som jag tror kommer vara vid början av loppet. Sen så fortsätte jag längre in och hittade mer saker så som uthopp och balansgång. Blev verkligen jätteglad när jag hittade sakerna för har verkligen längtat efter ett nytt terräng lopp. Tror faktiskt det kan vara mitt nya favorit lopp för det verkar väldigt roligt och svårt. Hoppas det kommer på nästa uppdatering.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess what..

.. har äntligen fått tillbaka min dator, detta måste vara den gladaste dagen någonsin.. hihihih.. :D Verkligen jätte glad att den är tillbaka. Det har varit 2 plågsamma veckor..
 
Men det ska bli väldigt kul att börja blogga igen och det var väldigt skönt med en paus. Servern ligger ju nere just nu men om vi har tur så kommer det ett till inlägg senare ikväll :D
 
 
 
 

Hur ska det gå för Isolde och Loke?

Min dator och fortfarande på lagning men tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg. Önska jag kunde blogga oftare men på min gamla dator så kan jag inte fota till inlägg. Vill inte ha några tråkiga inlägg på min blogg så väntar tills min dator är fixad för gillar inte när det inte finns bilder i inläggen.
 
Hejsan allihopa!
Den spännande fortsättningen på förra veckans mysterium med de förvunna hönorna fortsätter och nya kläder och utrustning har kommit till Jarlaheim i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Förra veckan slutade det inte roligt för Isolde och Loke när Isolde gjorde slut. Kan ny information göra så Isolde ändrar sig? Och var är de försvunna hönorna egentligen? Hur ska det gå för Isolde och Loke? Prata med Filip Sunfield och se om du kan hjälpa till att reda ut det hela!
 
Prata med Filip Sunfield.
Prata med Filip Sunfield.

Nya kläder:
- Nya trendiga kavajer har kommit till G.E.D-shoppen i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem!

Ny utrustning:
- Härligt skotskrutiga schabrak har kommit till hästaffären i Jarlaheim! Vilka är dina favoriter?

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Trodde inte vi skulle få mera uppdrag idag, men tycker det ska bli väldigt roligt att göra dom. Uppdragen förra veckan gillade jag väldigt mycket. Dom var väldigt kluriga att klara och dom varade väldigt länge. Sen ska det bli jätte roligt med dom nya kläderna och utrustningen. Hade verkligen längtat efter mer kläder :)

Datorn :(

Lämnade in datorn i tisdags och den kom fram i onsdags dom har hittat felet nu och tyvärr var det fel i datorn. Så dom måste köpa in delar till min dator och det kommer ta 8 dagar för dom att få delarna. Sen lär det nog ta en vecka minst att få den fixad.
 
Det är verkligen jätte jobbigt.. hahah.. Inte varit utan min dator såhär länge. Har fått liv i min gamla dator men den laggar så otroligt mycket när man ska in på sso. Så matar bara mina hästar och loggar ut igen. Bloggen kommer tyvärr stå still tills min dator blir fixad.
 

Problem med datorn

Som ni nog har märkt så har det varit ganska dött här på bloggen dom senaste dagarna. Men har problem med datorn eller laddaren. Vet inte var problemet är men datorn vill iallafall inte ladda. Så kommer lämna in datorn imorgon och se om dom kan hitta felet. Detta har hållt på väldigt länge men nu blir det bara värre och värre. Så det kommer tyvärr bli dött här i ett tag eftersom jag inte kommer ha tillgång till någon dator. Har min gamla sega dator kvar men känner mig inte så pigg på att starta den. Vet inte när jag kommer få tillbaka datorn men hoppas det inte tar så lång tid.

Tur till Skördebygden

Idag tog jag en ridtur med Soutborn till Skördebygden. Vi red från Steves till Skördebygden. Längs vägen så gjorde vi tempo växlingar vi öva mest i skritt och i trav. Han lyssna på mig väldigt bra och han var framåt och glad. Jag red mot paddockön där vi skulle avsluta turen. I paddocken så övade vi på volter och ridvägar. Soutborn lyssnade otroligt bra så vi avslutade passet där efter.
 
 
 
 
Efter passet så begav oss vi till Jarlahiem där jag köpte en ny piké tröja. Hittade även Sally, Kate och Paula där så vi bestämde oss för att ta en fika vid starstable bucks som var jätte mysigt. Jag beställde såklart den gröna gift munken :D
 
 
 

Fika med dina vänner!

Hejsan!
Hoppas alla har haft en härlig jul och ett fint nyår! Vi börjar det nya året med att släppa en alldeles ny funktion, Café! Och vad passar bättre än att ta en fika med dina vänner såhär efter julledigheten?

Café:
- Våra fantastiska caféer på Jorvik öppnar upp portarna så att du och dina vänner kan avnjuta en trevlig fika tillsammans. Rid till ett utav caféerna på Jorvik och sätt er ner så kommer en servitris inom kort och tar er beställning! Beställ en god kopp te och en mumsig munk, eller varför inte en bit nybakad hallonpaj och en iskall jordgubbsmilkshake?

Om ni vill chatta med varandra när ni fikar trycker ni helt enkelt på 'Enter' på tangentbordet så kommer chatt-rutan upp.
 
Fikadags!
Fikadags!
Både hissar och dissar denna uppdateringen. Gillar idén med att kunna beställa kakor & kaffe. Nu blir det mycket mysigare än att bara sitta rätt upp och ner på en stol. Men jag skulle hellre viljat ha något roligare på uppdateringen eftersom jag aldrig brukar fika. Känner att det finns roligare saker att göra.
 

Uppdateringen

Hoppas verkligen att hästön är påväg. Trodde inte det skulle vara såhär jobbigt att ha fullt stall. Känns som man blir mer sugen på att köpa en häst när man har fullt stall.
 
Det skulle även vara roligt om det kom mer kläder. Mer vinterkläder som tjock tröjor mer mössor och tumvantar. Skulle vara ballt om det kom halsdukar också. 
 
Har ingen aning faktiskt. Hoppas det kommer något större än sist för förra uppdateringen var ganska liten och tråkig. Men kanske att det kommer nya uppdrag och att någon ny affär öppnar.