Bloggpaus

Har hänt en massa i irl nu så orkar inte hålla ingång bloggen just nu. Så kommer tyvärr ha en bloggpaus. Vet inte hur länge jag kommer vara borta. Tänkte bara säga det så ni slipper undra var jag har tagit vägen.

Hiss/diss del 3 (sista delen)

Nu tänkte jag ta resten av dom andra hästarna som är kvar. Tror jag inte har glömt bort några. Detta är min åsikt så skulle va bra om ingen tog illa upp. Sen så gillar ju alla olika ;)
 
Steves gård
 
  
Gillar verkligen alla vid Steves. Älskar formen på dom & den bruna är ju nästan perfekt. Dock så gillar jag inte den ena så mycket för den ser helt blå ut.
 
Vingården
 
 
Har faktiskt börjat gilla den ljusa väldigt mycket. Hatade den förut men efter ett tag så börjar man inse att det är väldigt fin. Älskar ögonen på den. Sen om man ska säga något om den andra så är det att det ser så bronsig ut. Manen tycker jag ser helt grå ut. Så måste tyvärr dissa den. 
 

Lyckad dag

 
 

Dålig bloggning i helgen

Kommer tyvärr bli dålig bloggning i helgen. Kommer ha fullt upp med att försöka få tag på biljetter till One Direction imorgon. Idag så kommer det också vara dåligt. Kom nyss hem från Malmö var där med klassen. Men ska försöka göra tidsinställda innan jag går och lägger mig. Men om inte så ses vi på Söndag :)
 
 

Hejdå

Nu har jag tyvärr såld Wildflame kände att vi inte klicka så mycket. Så det blev bäst såhär. Men han har åkt till en familj vid Södra Jorvik som tar hand om gamla & skadade hästar så tror han kommer trivas bra där. 
 
 
Känner att jag är grymt duktig på att slösa sc på hästar..
 

Sneak Peek på Södra Jorvik

Omg *-* Så otroligt fint.. *-* längtar som in i tills det öppnar. Vill bara bara skritta igenom den mysiga skogen *-* dfjkjkfgdjgdfj... Kommer ta mitt pick och pack och flytta dit direkt :3 Hahah.. Silverglade kommer bli så öde xD
 
 
 
 
 

Nytt på Jorvik

Idag som alla andra onsdagar så tog jag och Tiff rundan längs Jorvik. Vi hade gett upp hoppet för sen jag såg säckar på andra sidan. Sen när man hoppa närmre så kom det något rött fram. Kan inte se vad det är på bilden. Men ser lite ut som dynamit sånt man spränger med. Hahha.. 
 
 

Onsdag imorgon

Imorgon är det Onsdag igen. Förra uppdateringen gillade jag inte så mycket. Tyckte det var lite dumt att bara folk med ponnys kunde slut föra uppdraget. Men hade en ponny så det var inga problem för mig. Men tycker dock att uppdraget inte skulle gett xp. För alla kunde inte göra dom. För alla har inte råd med att köpa nya hästar. Men jag tycker själva loppet var väldigt roligt och jag älskade musiken. 
  
Tror det kommer komma något litet. Kanske nya kläder & kanske något uppdrag.
 
 
Releasedatum till Södra Jorvik såklart. Men tror dock inte att det kommer komma. Men man kan alltid hoppas. Sen så vill jag gärna att det kommer någon ny hästras.
 
 
 

Mys med Midnighttrouble

Idag tog jag en lång tur med Midnighttrouble i skogen. Var väldigt längesen vi var ute i skogen och han brukar oftast bara få köra championat med mig. Men tänkte han kunde ha en paus nu när Alfie är i level 15. Men hur som helst så red vi runder i Hollow woods. Vi avslutade med en gallop längs stranden. Turen var väldigt mysig & skön. Midnighttrouble verkade också gilla det han var väldigt pigg & glad.
 
 
 
 
 
 

Daydream i level 15

Idag kom äntligen Daydream upp i level 15. Ska bli super kul att testa han i championaten sen :D
 
 

HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHHA.. så fult. Glömde att starta på mc. Brukar alltid kolla runt på bloggar under tiden grupperna görs.. Men idag så hamna jag i grupp 1 så det gick fortare än vad jag trodde. Så när jag tog upp sso så var jag redan diskad.. Hahahah så fail xD
 
 

Första turen med Wille

 
 
 
 
 
 
 

Wildflame

Wildflame är en 15 årig valack som är av rasen Oldenburgare. Han är en gammal läromästare så han är ganska tryg i sig själv. Han är också väldigt lugn & snäll i stallet. Köpte honom av en tävlingsryttare som inte kunde ha honom kvar. Eftersom wille har problem benen. Så han kunde inte vara med i dom höga klasserna längre. Så han kommer vara en promenad häst hos mig. Kanske vi startar i en nån lägre klass i framtiden. 
 
 
 
 
 
 

Shoppat med Eve

Igår så köpte jag lite star coins så då passa jag på att shoppa lite. Köpte äntligen en western hatt. Aldrig velat köpa en förut för tycker dom är så dyra.. hahha.. Men tänkte att jag kunde passa på när jag har sc. Kommer nog ta en runda till sen och se om jag kan hitta något mer. Men är nöjd med det jag köpte igår iallafall :)
 
 

Lionking & Supernova

Sålde Lionking alldelse nyss ponnys var inget för mig. Klara inte av att dom var så sega. Sen så blev det för många hästar i stallet så var tvungen att sälja någon och då blev Lionking. 
 
 
 
Har även bytt namn på Supernova så nu heter han Wildflame och kallas för Wille. Vet inte hur länge han kommer stanna hos mig. Känns inte helt rätt.. Men ska ha han i ett tag till och testa.
 
 

Populär

 
 

Välkommen Supernova!

Mehheehe.. Kunde verkligen inte hålla mig mer :3
 
 
 
 
 
 
 

Finally Friday

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Jätteskönt att det är fredag. Nu tänkte jag levla Daydream och göra alla blåa så man kan få lite money. Händer kanske att vi blir en till i familjen ikväll. Men inget är helt bestämt än ;)
 
 

Untz Untz :D

Denna dagen varit finemang :D Super duper glad idag :D Fick reda på att One Direction kommer hit igen nästa år :') Har även levlat färdig Alfie för dagen så nu tänkte jag bara chilla framför tv:n. Om jag inte får någon biljett så kmr jag fan krypa ner i ett hål och aldrig komma uppp igen ._. Nej men seröst.. måste ha biljett.. Mamma & jag har redan planerat resan.. Hhahahah xD men iallafall.. Kommer nog inte blogga mer idag så vi ses imorgon :)
 
Paniken som uppstod när vi fick reda på att One Direction kommer hit igen.. Hahha.. dör.. <3
 
 

Vedhögar

Igår när jag levlade så såg att det hade kommit vedhögar vid den svåra skogsbanan. Tänkte inte så mycket på det igår eftersom jag trodde man skulle hämta dom och fixa ponny hinderna med dom. Men det skulle man tydligen inte. Förut fanns det ju jätte stora stockar som låg i en hög. Vet inte om dom bara har bytt ut dom till mindre högar för att dom inte ska vara lika mycket ivägen. Lite lustig är det tycker jag.. Men dom kanske kommer vara med i något uppdrag senare... 
 
 
 
Edit:
 
Hitta ännu mer vedhögar. Gick till dom ställena där jag visste det hade funnits stora högar och på alla dom ställena fanns det nu små högar. Undrar vrf dom bytte ut dom.. Kanske trä till Jorvik bron vid nilmers.. haha nej men ;)
 
 
 

Önskelista del 2

Red till gåd med Eve för nån dag sen och då hittade jag ännu mer jag vill ha. Önska jag inte var så snål när det gäller kläder & utrustning. Lovat mig själv att köpa något av det vid nästa dubbla sc helg. För rider alltid runt i samma kläder..
 
 
 
 
 
 
 
 

sfgfghkyjhjh...

Får fnatt försöker levla Daydream. Men loggas ut hela tiden och när man väl har kommit in igen så kommer man till valedale hela tiden. Så måste man springa tillbaka till stället man var på. Har gett upp nu.. tänkte kolla på Idol nu och se om det funkar bättre sen.. 
 
Bjuder på en bild som jag tog tidigare idag..
 

Nytt staket

När jag & tiff tog vår runda runt Jorvik som vi alltid gör på onsdagar så hittade vi nytt staket & lite nya stenar. Vi hann inte längre än till ridhuset innan servern började dampa igen. Vi kommer förmodligen fortsätta att kolla sen när vi kommer in igen. Längtar så mycket till dom öppnar södra Jorvik *-*
 
Såg nu att man inte ser så bra på bilderna ._. Men om kollar noga så kan man se staket längs vägen ;)
 
 
 

Nytt race exklusivt för ponnyer!


Hejsan!
Ett nytt race exklusivt för ponnyer är nytt i denna veckas uppdatering!

Ny tävling:
- Systrarna Penny och Polly är två nya tjejer på Jorvik. De vill bygga en tävling som bara ponnyer får tävla i, och de behöver din hjälp! Rid till ponnypråmen i Fort Pinta och prata med Penny. Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen.
 
Hjälp Penny och Polly!
Prata med Penny!

Ponnyer:
- Två till supersöta ponnyer har kommit till pråmen i Fort Pinta. Rid dit och kolla in dem!
 
Oemotståndligt söta!
Oemotståndligt söta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget 
Roligt med nytt race bara till ponnyerna. Hoppas att det är ett ponny championat. Det jobbiga är att jag har inte gett mat till min ponny på evigheter så måste ge den en superkur.. Hahaha ._.
 
Dom nya ponnyerna var ju fina men dom faller inte mig i smaken direkt. Men ska bli roligt att se dom i spelet iallafall. Hoppas verkligen inte att det kommer nya ponnyer efter dessa. Tycker dom borde komma med en ny hästras istället.
 
 
 
 

Onsdag imorgon

Sist var ju det en ganska liten uppdatering så hoppas på något större imorgon. Kommit ganska små nu dom senaste gångerna. Men dom håller förmodligen på med något större. Längtar så mycket till södra Jorvik kommer *-*
 
Tror det kommer några nya kläder och kanske någon ny hästras.
 
 
Releasedatum till södra Jorvik & en vit pålle :3
 
 

 Nya frilla på Seppo

Tyckte det var dax att fixa frillan på Seppo idag så tog med honom till sgb. Hade inte orken att fixa den själv så tog med honom till frisören. Tyckte han blev super söt i kort man. Hans man växer ganska segt så han kommer nog ha kort ganska länge.
 
 
När vi ändå var i närheten av Fort Pinta så red vi dit. Har fått upp ögonen för en ny häst där. Den svarta oldenburgaren är så himla fin och den kommer bli min nån gång det kan jag lova er. Kommer nog inte ha några problem med att ha 2 svarta. Haft det förut och det gick det bra. Har lovat mig själv att levla färdig Alfie först innan jag köper ny. Men han är ju i level 12 nu så det är inte så långt kvar nu. Sen när Alfie har kommit upp i level 15 så kmr tyvärr Eastbeam få åka. Så då kommer jag få plats med min nya oldenburgare :D
 
 
 
 
 
 

Övning med Eastbeam

Idag tog jag Eastbeam till ko hagen ovanför Valedale stallet. Där gjorde vi några övningar. Vi övade mest på att ha kontroll under tiden vi hoppade. Liksom att han ska lyssna på mig efter hinderna så han inte skulle dra iväg. Så man fick stopp på han & fick kontroll innan nästa hinder kom. 
 
Tyckte han lyssnade väldigt bra på mig. Men det var lite svårt i början. För fick lite problem att få stopp på han innan nästa hinder. Men han lyssnade bättre & bättre på mig. 
 
 
 
 
 

What

Detta kom upp när jag skulle logga in.. Hänt flera gånger att jag hamnat i uppdraget i gåd. När man ska slå hajen. Men sen fryser allt fast så man måste relogga ._.

Hissar & dissar hästarna del 2

Nu kommer fortsättningen på när jag hissar och dissar hästarna. Hoppas ingen tar illa upp. Men detta är var jag tycker om dom. Idag tar jag hästarna vid Valedale & Firgove.

 

Valedale

Älskar verkligen alla fullblod. Tycker dom är de finaste på hela Jorvik. Skulle lätt kunna köpa allihopa men den svarta är min favorit. Skulle verkligen vara roligt om det kom flera fullblod. Tänk en skimmel *-*

 

Firgrove

Morgan hästarna gillar jag inte så mycket men fuxen är helt okej. Sen dom andra två har jätte lustig färg tycker jag. Manen passar inte alls in på dom. Men den isabell färgade skulle vara fin om den hade svart man & svans.


Tur med Ida's pålle

Matar ju Idas hästar nu i ett tag. Så idag kunde jag inte låta bli att ta en tur med hennes vita springare. Längtar sjukt mycket till jag kan köpa en egen. Men iallafall så tog jag honom till mitt favorit ställe som ligger nedanför valedale sjön. Det var väldigt mysigt att rida honom och kommer nog sno honom imorgon också :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt schabrak & ny sadel

Igår så var jag och shoppade med Anna. Hade dock bara råd med ett schabrak då. Men idag så hade jag tjänat mer js så då köpte jag den vita western sadlen också. Inte direkt nått stort fan av western men kan va bra och ha till event och så ;) 
 
 

Förlåt igen..

Tänkte bara säga förlåt igen för den dåliga bloggningen. Har inte orken att blogga på veckorna. För det första jag gör när jag kommer hem från skolan är att slänga mig i sängen. Sen vaknar man typ 2 timmar efter och sen måste man göra läxor. Så blir väldigt svårt att blogga. Men ska försöka bättra mig. Såg även att jag hade slått mitt rekord igen igår. Verkligen jätte roligt att folk läser bloggen även om den kan va lite död ibland. Men ska försöka göra tidsinställda till denna veckan som kommer :)
 

Nya saker vid törne & flygande buskar cx

När jag levlade så tyckte jag såg något nytt vid törne. När jag red dit så hitta jag mer och mer. Hittade även flygande buskar 8) Stället heter tydligen ponnyudden :)
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag imorgon

Imorgon är ju det onsdag igen. Vi vet ju redan att solglasögon kommer komma. Ska bli roligt att se hur dom ser ut i spelet. Extra roligt är att alla som har life time kommer få ett eget par. Men hoppas att det kommer något mer än solglassögon. Skulle vara roligt om det kom nya affärer till Fort pinta hamnen vid dom små husen. 
 
Tror ni det kommer något mer än solglasögon?
 
 
 

Hemma

Nu har jag äntligen hemma från skolan. Så nu tänkte jag levla Daydreamer. Han kommer förmodligen komma upp i level 8 idag. Asså är super kär i honom. Trodde inte jag skulle gilla han så mycket :o 
 
 
 
 

Hiss/diss

Nu tänkte jag hissa & dissa hästarna vid Marleys bondgård & vid Fort Pinta. Detta är min åsikt så skulle vara bra om ingen tog illa upp. Alla gillar ju olika ;)
 
Marleys Bondgård
 
Tycker alla Paint hästarna är väldigt fina. Men tyvärr är den ena för svart för min smak. Sen tycker jag inte den har så fina mönster.
 
Hissar två av dom holländska halvbloden. Har själv ägt en av dom. Den jag dissa faller inte mig i smaken direkt. Tycker inte om den bruna färgen på den. Sen tecknet i huvudet gillar jag inte heller så mycket.
 
Hissar båda appalooserna. Fast den bruna är min favorit. Tycker sso har lyckats jätte bra med dom. Skulle lätt köpt den vita också om den inte hade varit så dyr ;)
 
Fort Pinta
 
Tycker att Fort Pinta är det bästa stället att köpa hästar på. Dom har så många fina hästar. Och har väldigt mycket att välja emellan. Tog inga bilder på ponnyerna men hissar alla dom. Alla är super söta :3
 
  Dissar tyvärr en av dom Danska varmbloden. Tycker den är för "glansig" & har en lustig färg. Min favorit är den bruna med stjärnan i huvudet. Den är sååå fin i lång man. Kommer nog köpa tillbaka den nån gång i framtiden :)
 
Älskar verkligen alla Oldenburgare förutom den orange aktiga. Tycker den har väldigt "skärp" färg. Men gillar att den har vitt på frambenen.
 

Första uteritten med Alfie

Idag tog jag den första uteritten med Daydream som inte var vid Valedale trakten. Vi tog oss till Firgrove och där skulle vi ner och bada lite vid äppellunden. Vi höll oss på den stora vägen när vi skulle mot Äppellunden. Eftesom allt är nytt för honom så han inte skulle bli skrämd av något i skogen. Han var väldigt mysig att rida ut med. Han kändes väldigt lugn. Han verkade även tycka om att bada. Så det blev en lyckad tur :)
 
 
 
 
 

Ida's tävling

Gick nyss med i Ida Friendside's tävling. Tycker att du med ska vara med i den. Du klickar på bilden för att komma till hennes blogg :D
 
 

Stallen på Jorvik

Tänkte skriva vad jag tycker om alla stall på Jorvik. Ska säga saker jag gillar & vad som är mindre bra med ställena. Så låt oss börja :)
 
Moorland stallet
 
Bra saker:
Det är ganska centralt.
Finns fina paddockar.
Nära till Stranden.
Life time shoppen är där.
 
Mindre bra saker
Där är alltid mycket folk.
Långt ifrån dom flesta uppdragen.
Är sällan uppdrag där.. Finns bara nybörjar uppdragen typ..
 
 
Steves gård
 
Bra saker
Det är väldigt centralt
Finns bra Shopping. 
Finns många fina ängar att rida på.
Finns en fin paddock.
Nära till dom flesta uppdragen.
 
Mindre bra saker
Finns många folk där. (Eftersom det är där dom flesta samlas för att prata & umgås)
 
Fort Pinta
 
Bra saker
 Caféet & Discot
Väldigt mysigt där.
Nära till stranden.
Finns många billiga kläder.
 
Mindre bra
Ganska långt ifrån allt.
Många folk.
 
Vingården
 
Bra saker
Nära till Ridhuset & Gåd
Fina ridvägar
Nära till biblioteket
Nära till gallop banan.
Väldigt mysigt där
 
Mindre bra saker
Finns inget dåligt om vingården..
 
Valedale
 
Bra saker
Mysig by
Fina rid vägar
Bra shopping ställe.
Nära till floden.
Finns inte så många folk där.
 
Mindre bra saker

Kommer inte på något dåligt.. Isf bara att det är väldigt långt ifrån alla andra saker.
 
GÅD stallet
 
Bra saker
Hela gåd är väldigt fint med den höstiga färgen.
Nära till bra shopping.
Jättefina bad stränder.
Dom bästa loppen finns där (enligt mig)
Lagom med folk.
 
Mindre bra saker
Att det är långt ifrån allt.
Att det inte går några transporter till Silverglade.
 
Firgrove
 
Bra saker
Nära till bergen.
Finns inte så mycket folk.
Fin skog att rida i.
Nära till sjön.
 
Mindre bra saker
Det är inte centralt.
Brukar inte vara några uppdrag där.
 
 
 

Dålig bloggning

Vet verkligen inte vad jag ska blogga om har inga idéer. Så bloggen är ganska död just nu.. Om ni vill så kan ni ge förslag på vad man kan blogga om.. Vill liksom inte ha en blogg paus till.. Men i värsta fall så kommer det bli en..

Nytt schabrak

Fick max js idag så passa på att köpa ett Schabrak som jag har velat ha länge. Tyckte det passa super bra på Alfie :3
 
 

Daydream

Här min nya pålle och han kallas för Alfie. Ända sen appalooserna kom till Jorvik så har jag alltid gillat denna. Har liksom börjat gillat den mer och mer för varje gång jag ser den. Så igår bestämde jag mig för att köpa en. Är jätte nöjd med köpet. Som det ser ut nu så kommer han få stanna läääänge :D
 
 
 
 
 
 
 

Woopsi

 
 
 

Ledig dag för Midnighttrouble

Idag ska Midnighttrouble bara få stå och lata sig i hagen hela dagen. Var ett tag sen han fick vara ledig. Han har ju varit så duktig dom senaste dagarna. Så han förtjänar att få vara ledig :)
 
 
 
 

Dressyr - Skywalker

Idag blev det ännu ett dressyr pass med Skywalker. Denna gången var vi i Valedale paddocken. Där har han ju varit förut så nu var han inte lika spänd. Han kan lätt bli rädd för små saker. Men idag var han duktig. Han var super fin i höger varv men i vänster så var han obalanserad och hade dåligt stöd. Så var mycket på volter för att stärka upp honom. Det gick extra trögt i skritten men i traven & i galoppen så blev han mycket finare.
 
 
 


Svar på frågestunden del 2

 
 Från Anna Waterdawn
 
När började du spela sso? I December 2011
Varför började du spela? Alltid tyckt det är roligt att spela häst spel 8)
Hur många hästar har du på sso? 5 st :D
Varför bloggar du? Tycker det är roligt :)
Visst är jag awesome? ;) Hmm.. lite kanske ;)
 
 
Från Sofia Soffan Youngwright
 
Varför började du spela sso? Gillar att spela häst spel så tänkte jag kunde testa sso :)
Hur många hästar har du? 5 st ^^
Vilka är dina favvo bloggar? Har många ^^ En av dom är http://westlake.blogg.se/
Steve/Justin? Steve såklart 8)
Thomas/Björn? Björn :)
Dressyr/hoppning? Hoppning :)
Vilken är din favvo färg? Gröööönt :D
Vilken är din favvo ras? Fullbloden :)
Vilken ras vill du ska komma? Vet inte riktigt.. rasen kvittar.. Men vill så gärna ha en vit pålle :c
Drömfunktion? Typ att kunna ha sina hästar i en hage..
Favvolopp? Jasper bana :)
Visst är jag bäst? Kanske ;)
 
 
Från Nikki Greenfall
 
Varför är du så kär i Nova? What?
 

Ny deluxe-utrustning till din häst!

Hejsan alla!
Ny delux-utrustning till din häst i denna veckas uppdatering!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har Moorlands deluxe-utrustning kommit till Jorvik! Du hittar den i utrustnings-butiken i Moorland. De matchande benlindorna hittar du i dekorations-shoppen i Fort Pinta! Detta deluxe-set hör ihop med Moorlands deluxe-kläder som redan finns på Jorvik!


Snyggt Deluxe-set!

Snyggt Deluxe-set!

Nästa vecka:
- Vi är väldigt glada att kunna berätta för er att glasögon och solglasögon kommer i nästa veckas uppdatering! Våra Lifetime-medlemmar kommer få tillgång till ett speciellt par i Lifetime-shoppen i Moorland!

Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!
Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 Ganska tråkig uppdateringen enligt mig. Fast alla kan ju inte vara nöjda. Men ska bli roligt och se på deluxe sättet. Sadlen verker vara snygg iallafall :)

Önskelista

 
 
 
 
 
 
 
 

Natti

Med dessa bilderna så säger jag godnatt :D
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Imorgon är det onsdag igen. Förra veckans uppdatering gillade jag super mycket. Tycker det är roligt att stänga sprickor :D Hoppas det blir något lika roligt imorgon :)
 
Vill att det ska komma en ny hästras & att dom ska öppna affärerna nere vid fort pinta hamnen. Skulle vara roligt med nya kläder. Sen att dom gjorde fler boxar i hemstallen :)
 
Tror faktiskt det kommer komma nya hästar & kanske några nya kläder.
 
 

Svar på frågestunden del 1

Från Anna Friendforce
 
Vem är du i irl? Fattar inte hur jag ska svara på den frågan .___. *trög*
Gillar du starstable online eller gillar du ett annat spel mest? Älskar sso :D Spelar inget annat spel.. ;)
Var det svåra frågor? Ja den första ;)
Kan du svara ärligt? Ja?
Gillar du mig på sso? :) Ja :D
Tycker du jag skriver onödiga frågor? Nej ;)
 
 
Från Juliette Stardawn
 
Varför började du spela sso? Gillar att spela hästspel så när jag hitta en gratis kod i en min häst tidning så tänkte jag kunde testa det :)
Hur länge har du spelat sso? Sen i December 2011 :D
Vilken av dina hästar är din lilla 'favvo'? Kan inte bara välja en.. Men mina favoriter är Silverdiamond , Skywalker & Midnighttrouble :3
Har du ägt en klubb? Nix :)
Favoritras i spelet? Det måste vara fullbloden :D
Om du fick 10.000 SC , så skulle du? Skulle sparat dom :3
Har du några planer när du blir äldre? Vill gärna bli en nagelteknolog :3
Håller du på med hästar i irl också? :) Ja :D Fast inte lika mycket som förut :c
Drömfunktion du vill ha? vet inte :o
Svart eller vit häst? Vit såklart :'3
Hoppning eller Dressyr? Hoppning :D
Spelar du något annat online spel än sso? Nix :D
Gillar du chips? c8 Ja , det är gott :3
 
 
 
Från Alica Snowgirl
 
Hur går det med din irl häst? Det går bra :)
Kan du lägga ut en bild på din irl häst? Ja ^^ Lägger upp den längre ner :)
När började du spela sso? I December 2011
Spelar du något annat spel än sso? Nix :)
Hur gammal är du i irl? Är 17 :)
Vilken brun häst skulle du vilja köpa om du ville köpa en brun häst? Bruna fullblodet i Valedale :)
Har du ägt en klubb nån gång? nej :)
Vad gör du när du är ledsen? Lyssnar på musik eller går in på sso :)
Vilken plats är din favorit plats? Det är nog äppellunden :) Det är så fint där :3
Vilken plats är din hat plats? Har ingen hat plats ;) Men gillar Firgrove minst :)
Vilken tävling är din favvo tävling? Jaspers bana :D
Vilken tävling är din hat tävling? Alla i vg :)
Vilken häst är din favorit av dom som du har nu? Silverdiamond , Skywalker & Midnighttrouble :)
Vilken häst var den du köpte när häst funktionen släpptes? Den svarta i vd :)
Varför valde du den gråa hästen med svart man & svans som första häst? Minns inte :o Har alltid gillat grå skimmlar.. Sen tänkte jag på en irl häst när jag gjorde den ;)
 
Bilder på min irl häst som Alica ville se :D
 
 
 
 

Vinter/Höst Outfit

Längtar super duper mycket till vintern. Så gjorde en vinter outfit. Denna kommer jag använda mycket i vinter & även nu i höst ^^
 
 
Hästen
Sadlen: Valedale
Tränset: Valedale
Schabraket: Fiskebyn
 
Ryttaren
Tröjan: Moorland
Byxorna: Sgb
Vantarna: The Fashion Barn
Stövlarna: Life time
Mössan: Sgb
 
 
 

Right now

Nu är jag inne på Teresas konto och hjälper henne att stänga sprickor & fiska. Eftesom jag är hemma och är sjuk så har jag ändå inte så mycket att göra ;)
 
 
 

Skogstur - Lionking

I morse red jag ut med Lionking i Holllow Woods. Vi la dressyren åt sidan och så tog vi en mysig tur i skogen istället. Han lyssna otroligt bra på mig så vi tog några skutt över några stockar som vi hittade längre in i skogen. Han blev väldigt pigg & glad när vi hade hoppat klart. Så vi avsluta med en gallopp genom skogen.