Till Nora Friendstar ^^

 

Beundrad med Södra Jorviks fiskeklubb

Idag blev jag beundrad med fisket på Skördebygden. Verkligen jätte skönt att fisket är slut nu. Nu får man hoppas att det inte kommer mer fiskeuppdrag. Fisket blev plötsigt mycket roligare nu när man fick mer xp. Men skulle faktiskt vara skönt om man slapp fisket nu.
 
 
 

Grillning med dbc

Igårkväll så hade vi en uteritt med klubben. Egentligen skulle det varit dressyr lektion men den blir tyvärr inställd. Så tyckte vi kunde ha en uteritt istället. Så jag packade ner korv i ryggan och bjöd på grillning utanför Gröndal. Hade med Southborn och han skötte sig bra. Trodde han skulle bli lite stressad över att gå i grupp med dom andra hästarna men allt gick bra. 
 
 
 

Äntligen min

Idag blev han äntligen min ända sen jag såg honom på bild första gången så visste jag han skulle bli min. Idag så åkte jag och prov red honom. Gården som han stod på låg på en liten ö utanför skördebygden så jag tog färjan över. På gården blev jag glatt bemött av ägarna. Dom visade mig runder på gården och visa hans mamma & pappa. De hade varit väldigt berömda tävlingshästar men dom var nu avelshästar. Tillslut så tog ägarna mig till en liten hage brevid en liten skog. Där stod han med två andra unghästar. Han gick nyfiket fram till mig vid grinden och han börja försiktigt hälsa på mig. Tiden efter det bara flöt på och provridningen gick jättebra. Så sa till ägarna direkt att jag ville köpa honom. Dom skulle köra honom till mig på eftermiddagen och nu har han redan fått träffa mina andra hästar och dom verkar komma bra överäns med varandra.
 
 
Namn: Southborn
Ras: Andalusier
Ålder: 4 år gammal
Kön: Hingst
 
 

Beundrad med Jorvik stallet

Idag blev jag beundrad med jorvik stallet. Verkligen jätte skönt att slippa göra alla sysslor varje dag. Det bästa med att jag blev beundrad var att jag äntligen kunde köpa den röda filten & den bruna fälttävlanssadlen. 
 
 
Idag tog jag även mitt pick & pack och flyttade tillbaka till Valedale. Saknade faktiskt silverglade väldigt mycket och Valedale står mig närmast om hjärtat så flyttade dit. Men vet inte om jag kommer stanna kvar där. Kommer bli väldigt jobbigt när man har massa rykten att bygga i Skördebygden. Men ska stanna här i några dagar och se hur det känns :)
 
 
 hahhaa.. Klarade det inte så länge.. Bor i Jorvik stallet igen :$
 

Bio

Idag ska jag på bio och se Catching Fire så kommer inte hinna blogga något idag. För vi ska äta på restaurang innan och så. Har levlat och gjort alla blåa så har inte hunnit göra tidinställda heller. Men hoppas det inte gör så mycket. Men imorgon är jag tillbaka igen :)
 
 

Shopping

Eftersom det är dubbla star coins i helgen så passa jag på att shoppa lite imorse. Köpte saker som jag har haft på min önskelista i ett tag. Jag tror att jag kommer använda detta mycket i framtiden. Har alltid varit rädd för att köpa lindor för jag är ingen männsika som använder lindor så mycket. Men idag slog jag till och köpte 2 par. Gillar verkligen dom röda :)
 
 
 

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!


Championatdags i Skördebygden!

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.
Ställ upp i det nya Championatet Jorvikstallet!

Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!

Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
 
Ståtliga Andalusier!
 
 herregud *-* Trodde verkligen inte att champet skulle öppna :o kjhgiuwrhihe.. Sen den fina fuxen *-* Jättebra uppdatering :D

Uppdatering imorgon

Hoppas faktiskt på att snön kommer till Jorvik imorgon. Det är så himla mysigt att rida runt med sina tjock tröjor och mössor. Gillar starstable mest på vintern för det känns som allt blir extra mysigt. En annan sak som jag vill ska hända imorgon är att dom öppnar det champinatet utanför arenan.
 
Tror det kommer öppnas fler nya affärer & även kanske en ny Fashion barn. Nya uppdrag att man ska förbereda inför vintern på Jorvik. Finns ju redan lite julpynt på väderkvarnen. Så allt kan ju hända ;)
 
 

Lightpearl

Igårkväll kom Filur hem till mig ♥
 
 
 

woopsi daisy :$

 
 
 
 
 

kamouflage outfit

Idag blev jag vänligt inställd med fisket så jag kunde äntligen köpa den fina tröjan i fiskeshoppen. Fixade ihop en outfit med den lite snabbt. Blev nöjd med resultatet och detta är en av mina nya favorit outfits.
 
 
Hästen
Sadlen: Firgrove
Tränset: Valedale
Schabraket: Valedale
 
Ryttaren
Tröjan: Fiskeshoppen i Skördebygden
Byxorna: Fiskebyn
Stövlarna: Lifte time gåva
Kepsen: Valedale
 
 
 

Kvällstur på ängarna

Tog en mysig runda med Silverdiamond ikväll. Det var ett tag sen jag red honom så jag tog med honom till de glömda hedarna. Det är en av mina favorit platser på Skördebygden och det blev mycket mysigare där på kvällen. Kom ihåg när man stod längs stranden på andra sidan och kolla ut över ängarna. Att få kunna bo där ute på dews farm skulle vara en dröm.
 
 
 
 
 

Önskelista i Skördebygden

Idag har jag varit hemma och varit sjuk så passa på att rida runt skördebygden och fota allt som jag vill ha. Tycker skördebygden har otroligt fina kläder & utrustning. Längtar verkligen tills det kommer mer. Den saken som jag är mest exalterad över att köpa är militär tröjan som man kan köpa i fiskeaffärn. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet ;)
 
 
Sist men inte minst så har vi den söta ponnyn. Den är så himla söt så kommer förmodligen köpa denna någon gång om det inte kommer en annan som jag gillar ännu mer. Måste ju ha en liten filur som är stallets maskot ;3
 
 

Ny frilla

Bytte frisyr igår till det långa platta blonda. Kände att jag var tvungen att testa ett av dom nya. Älskar verkligen alla platta. Dock tyckte jag inte så mycket om dom med lockar. Känns väldigt konstigt att ha långt hår när jag har haft kort ganska länge. Kommer förmodligen byta tillbaka på Lördag då jag får min veckopeng. Tycker mitt ansikte blev väldigt ljust med detta håret. Jag ser ut som en vandrande zombie.. Haha ._.
 
 
 

Julpynt vid Will

När jag var och levla Bigbrother så såg jag jul kulor på väderkvarnen. Verkar som sso redan har börjar julpynta. Hahah.. Det finns ju en chans att det kommer snö nästa vecka. För förra året så kom det ju snö ganska tidigt. Hoppas faktiskt på att det kommer snö nästa vecka för tycker det är så mysigt med snö på sso :3
 
 

Hoppträning

Påväg mot ridhuset för lite träning. Idag blir det den första träningen för Stephanie Snowhall. Bigbrother har äran att få hänga med mig. Ska verkligen bli jätte skoj med träning det var längesen vi hade det med dbc :D
 
 

Till Liv Silvercamp :D

 

I paddocken

Idag blev det ett härligt ridpass med Airwalker. Tränade på att få honom framför skenklen och det gick väldigt bra det bara flöt på. Han blev bara lite segare mot slutet men det var för att han blev tröttare. Han kämpade på väldigt bra idag. Han var verkligen jätterolig och trevlig att rida idag. Man kände att han med tyckte det var roligt han brukar aldrig vara såhär arbetsvillig.
 
 
 
 

Hemma

Kom nyss hem från mormor & morfar har varit där hela dagen och firat farsdag så har inte kunnat blogga. Kommer tyvärr inte bli några inlägg idag för har grejer att göra i irl sen så tänkte jag skriva tidsinställda till veckan. Men kan bjuda på några bilder som jag har tagit i veckan :)
 
 
 
 
 
 
 

Hissar & dissar hästarna i Skördebygden

Tänkte hissa & dissa dom nya hästarna i Skördebygden. Hoppas ingen tar illa upp. Säger bara det jag tycker om dom. Sen så gillar ju alla olika.
 
 
Westfalisk hästen gillar jag inte alls. Tycker den är för orange och den likar den bruna i Fort Pinta väldigt mycket. Ser ut som den skelar med ögonen också. Så kan tyvärr bara dissa den.
 
Ponnyn gillar jag väldigt mycket. Älskar allt med den tycker den är så himla söt. Tycker den är värd sitt pris. Har varit väldigt nära på att köpa den flera gånger. Men har ju lovat mig själv att inte köpa någon ponny.
 
 
Selle Francais hästen är väldigt fin älskar kroppsformen på den. Den är tyvärr lite för glansig för min smak. Men gillar dens bläs och att den är rosa på mulen. 
 
Ponnyn tycker jag är väldigt tråkig. Den är väldigt lik den bruna i Fort Pinta tycker det är lite dåligt att dom bara har byt man färgen på den. 
 
 
 
 

Populär med Jorvik stallet

Idag blev jag populär med jorvik stallet så kunde äntligen köpa det svarta western tränset. Passa även på att köpa två saker till som jag har börjat gilla mycket på den senaste tiden. Nu är det bara den bruna sadlen som är kvar. Längtar tills jag blir beundrad *-*
 
 
 

Ny tävling, nya husdjur och fortsatt firande av Halloween!

Hej allihopa!
Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!

Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.

Ställ upp i den utmanande elittävlingen!
Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ny Husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen, eller kanske den blyga blandrasvalpen?

Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim!

Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten i slottets källare är nollställda så nu har alla chans att ta nya toppresultat!

Den spännande pumpajakten!
Den spännande pumpajakten!

Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!

Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas "Äpplet i hinken"!
 
Inte den bästa uppdateringen men ska inte klaga skördebygden kom ju nyss. Men älskar att det har kommit nya spöken att hitta. Tyckte det var super kul att hitta dom. Sen ska det bli roligt att testa den nya tävlingen :)

Instagram

Har gått och skaffat instagram :) Heter Fridasilverside där om ni vill följa mig ^^
 
 
 

Bigbrother

 
Store broder som han nu kallas är en väldigt snäll och urmysig kille på 15 år. Han har varit en väldigt bra tävlingshäst men nu är hans karriär slut på grund av åldern. Han kommer vara min lilla skogsmulle. Hos mig så ska han få stå och lata sig med dom andra hästarna i hagen. Han kommer få gå sina sista år hemma hos mig. Jag ska se till att han får det väldigt bra hos mig.